نام : کسری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سن : متولد اردیبهشت 64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محل تولد و زندگی : شیراز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سواد : دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه شیراز (سال آخربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
علاقه مندی : ورزش (شنا و فوتبال و بدنسازی) و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواننده مورد علاقه : همه چی گوش می کنم به جز رپ . از شهرام ناظریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی خیلی خوشم میاد .
دلیل گرایش به PCNetwork : اول از همه به خاطر یکی از ادمین های گلش آقا مهدی Mehdi_Max . بعدشم برو بچ و اعضای با حال و با اطلاعاتش ... Interface فروم هم بی تاثیر نبود .
شغل : فعلا می خوام ادامه تحصیل بدم تا بعدش خدا چی بخواد .
رنگ مورد علاقه : سفید و شکلاتی ( بیشتر تو لباس پوشیدن ) ولی کلا آبی رو خیلی خیلی دوست دارم .
سرگرمی : د.. بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بیرون رفتن با رفقا . قبلا کتابای شریعتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو خوب می خوندم اما الان کمتر
توضیحات : بی خیال , رفیق باز و بامرام . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از دروغ خیلی خیلی بدم میاد . از جماعت آدم فروش و بی معرفت و کسایی که فخر فروشی میکنن هم بیزارم . یه اعتقادی دارم که هیچ چیز دست نیافتنی وجود نداره .
عاشق پدر و مادرم هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول یکی از رفقا سه تا چیز تو دنیا خیلی فجیعه :
1 - بزرگی خدا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - پدر و مادر خوب ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - کار درست بودن آمریکاییها ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ودیگر هیچ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks