بهراد و سامان عزیز خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرباز عزیز بنده به نوبه خودم عضویت شما رو در این انجمن تبریک میگم .
و امیدوارم که با فعالیت خوبتون بتونید در راه پیشرفت انجمن قدم برداربد .
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
بهراد و سامان عزیز خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ممنون داش مهدی همچنین سوپر مدیر عزیز ؟؟؟
Sony Ericsson Is My Life
سلام خوبید
من امیر هستم 19 ساله و ساکن تهران
من دیپلم کامپیوتر هستم ودر زمینه های نرم افزار ، سخت افزار و گرافیک فعالیت میکنم
اکثر دوستان شاید من رو بشناسن از بس سوال میپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص تمام بچه ها نیز هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سرباز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر دوی شما عزیزان خوش آمد میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرباز و امیر عزیز به PcNetwork خوش آمدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (10-01-08)
من هم خوشحالم که در جمع شما هستم .البته فکر کنم دوستان تا حدی من رو بشناسند . خوشحالم که در انجمنی هستم که کاربران و مدیران خوبی دارد . من بهادر امید 30 ساله هستم . در خدمت همه رفقای گل اینجا هستم .
من هم خوشحالم که در کنار شما ها هستم امیدوارم همیشه موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بهادر جان خوش اومد عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی حالتون به حمدالله خوب شد ؟ دیگه مشکلی که ندارید؟
دعا میکنم همیشه سلامت باشی و در کنار خانواده محترم خوش و خرم باشید انشاالله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من عماد هستم از مشهد. خوشحالم که با اینجا آشنا شدم. البته رشته ام کامپیوتر نیست اما به سخت افزار و بازیهای کامپیوتری علاقه خاصی دارم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks