توی تاپیک موسیقی سنتی که اینطور نشون ندادی !البته یه خورده تنبلم
سلام
اینجانب محمدmohammad99
معروف به محمد سنتوریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عاشق موسیقی مقامی و دستگاهیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوچیک همتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یه خورده تنبلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم ای دی تو یاهو
mohammad_nazary99
توی تاپیک موسیقی سنتی که اینطور نشون ندادی !البته یه خورده تنبلم
|
خدمت هر دو تا محمد گل خیر مقدم عرض میكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم كه اینجا راحت باشین و فعال
بیشتر دوستان عضو های سابق پی سی هستن
اما ما الآن مستقل هستیم و از خدا میخوایم كه كمكمون كنه
انشاالله
عرض ادب و احترام خدمت تمامی کار برا و مدیران سایت.
محمد هستم با کد کاربری trance .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Trance در تاریخ 09-04-08 انجام شده است علت: ناقص
Trance عزیز شما هم که محمد هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس
خدمت هر سه تا محمد گل خیر مقدم عرض میكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (14-04-07)
سلام محمد جون خوبيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدي عزيز
اي دي شما خيلي برام آشناست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نميدونم تو كدام فروم ديدمت فكر كنم تو پي سي ورلد بهت نامه خصوصي زده بودم درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال خيلي چاكريم منم عضو پي سي ورلد بودم ولي ديگه نيستم
راستي منم بهنام هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (14-04-07)
سلام دوست خوبم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن خودتون خوش اومدید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (14-04-07)
|
سلام مجدد ( به قول آقا مهدی) به هر سه محمد عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایشالله شاهد فعالیت هر سه تاتون توی انجمن باشیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (14-04-07)
سلام به سه تا محمد عزیز خودم ...
محمد 99 عزیز کاربر فعال انجمن موسیقی بودند اما به دلیل کنکور برداشته شد اگه دوباره بخواند دوباره میگذاریم البته اگه میتونه قبل از کنکور فعالیت کنه وگرنه بعد از کنکور قطعا در خدمتتون هستیم ..
قربانت شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks