salam
mohsen hastam
karshenas arshade bargh
با سلام منم از استان چهارمحال وبختیاری در خدمت دوستان عزیز هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام به همه اساتید محترم من هم jalali2s هستم در خدمت کلیه دوستان من بیشتر متفرقه کار میکنم.سپاس
salam Man ye meghdar dir khodamo mOarefi kardam
takhasos e mokhtasari too Net>>be khosos rahandazi Game net daram --tanzimate game--NArmafzar-barname nevisiC++-Vb-...ey...sakht afzaram khoobe
با سلام خدمت همه اساتيد
حميد هستم از تهران
بيشتر به مطالب نرم افزاري و همچنين بازيهاي كامپيوتري برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید علاقه مند هستم.
با تشكر از اين سايت پر محتوا و البته پر مخاطببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد ... ..... هستم
معرف به MZZ
سابقه کیفری :ترکوندن CPu intell celron 550mh اولین سیستمم تو سال 76 تا الان ترکوندن POwer حدود5 تا البته زیاد کار مهمی نیست
کار: بیکار در ضمن دانشجویی هم یه نوع کاره
حرفه : نقشه بردار(تابلو شدم) GIS_تخصص تو گوشی موبایل البته فقط نوکیا نرم ازاری و اسمبل سیستم البته هنوز اول راهم
محل سکونت : تهران آمیرآ... نمیگم کجاس فقط بدونید کوی دانشگاه نیستم
عکس سیستم اولم ندارم ولی سیستم دوم که سال 76 گرفتم میزارم شاید براتون جالب باشه اونم با CPU عمودی بارم 2*32 هارد6 و گرافیک4 چند عکس هم از سیستم فعلی کیسش کار خودم سیم کشی پاور هم هین طوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 30-12-09 انجام شده است
masoomiyat (27-12-09), ripek (27-12-09), ViViD (27-01-10)
سلام.ندا هستم 18 ساله از شیرازخیلی خیلی اتفاقی با سایت آشنا شدم....
ViViD (27-01-10)
سلام خدمت همه دوستان اقاي همتون محسن هستم كاري نمي كنم ولي از نظر بقيه اساتيد اين انجمن استفاده مي كنم
ViViD (27-01-10)
|
محيا هستم از تهران اميدوارم كه اين اطلاعات اين سايت برام مفيد باشه. بيشتر اومدم اينجا تا اطلاعاتم زياد بشه. ممنونم از مديريت blog
..........
مهران هستم . 18 ساله . در زمینه ی گرافیک و کامپیوتر فعالیت می کنم
آخرین ویرایش توسط iMehran در تاریخ 07-02-10 انجام شده است
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks