ripek (02-02-10)
ripek (02-02-10)
سلام خدمت همه دوستان بنده احمد
هستم امیدوارم بتونم درموردمشکلات نرم افزار موبایل درخدمت همه باشم
ripek (02-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط نفیسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayan08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbm881665 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت ثبت نام شما در انجمنهای پی سی نتورک تبریک میگم امیدوارم اعضاء انجمن از اطلاعات شما و شما از اطلاعات اعضاء انجمن استفاده کامل را ببرید.
Moein (06-11-09)
سلام به همگی
اهورا هستم مهندس سابق و حقوقدان فعلی. حضور من در این انجمن هم به علت سوابق قدیم و عدم امکان احتراز از عادت مألوف می باشد.
ripek (02-02-10)
كوچيك همه بر و بچز باحال
محمدرضام
دانشجوي كامپيوتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (02-02-10)
سلام به دوستان عزیز
من امین هستم 24 ساله از همدان
امیدوارم از اطلاعات یکدیگر بهره مند شویم
ripek (02-02-10)
|
سلام منم میلادم.
یه چند وقتی به انجمن نتونستم بیام
امیدوارم از این به بعد همکاریه بهتری داشته باشیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (02-02-10)
سلام به همه ی دوستان این انجمن
من حسین هستم از استان فارس
ripek (02-02-10)
سلام. من مرضیه هستم. خیلی دوست دارم با شما همکاری کنم ولی متاسفانه وقتی ندارم. مدرس زبان انگلیسی هستم ، کلاس برنامه نویسی میروم و دوست دارم از شما دوستان بیشتر یادبگیرم. از اینکه عضو این انجمن شدم خوشحالم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دانشجوینرم افزار 19 ساله امیدوارم بتونم از مطالب دوستان استفاده کنم......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (02-02-10)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks