Bahador (28-06-09), saeed_hosseiny (16-12-08)
سلام سعید جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که شما را در جمع سایز عزیزان در انجمن های شهر سخت افزار می بینیم و عضوییتون را تبریک میگم .
امیدوارم بتونیم در کنار هم با استفاده از اطلاع همدیگه باعث پیشرفت کمی و کیفی سخت افزار کشور عزیزمون بشیم .
با آرزوی ساعاتی خوش برای شما در کنار عزیزان در انجمن
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (28-06-09), saeed_hosseiny (16-12-08)
با سلام به شما و سایر مدیران و کابران عزیز سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که اطلاعاتی نداریم ولی تا خودمون چیزی که داریم ارائه میدیم و سایر چیزهایی رو بلد نیستیم از شما دوستان یاد میگیریم .
باعث افتخاره که در خدمت شما عزیزان باشیم .
|
سلام خدمت شما دوستان من هم کیمیا هستم دانشجوی عمران خوشحالم که تو جمع شما هستم
سلام دوست عزیز ، عضوییتتون را در انجمن ها تبریک میگم و امیدوارم بتونید با فعالیت خوب خودتون باعث پیشرفت انجمن و دانش کاربران بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GAJET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (28-06-09), saeed_hosseiny (18-12-08)
با سلام خدمت دوستان...
من آرمان هستم(web2web)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اومدم توی این انجمن که یادگیری سخت افزار رو شروع کنم ، امیدوارم دوستان کمک کنند تا ما هم چیزی یاد بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمینه های کاری من و تخصص من طراحی وب سایت و ترجمه(مترجمی) است، اگرکمکی از دستم بر بیاد ، دریغ نمی کنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (10-01-09), Bahador (28-06-09), hossein6886 (11-01-09), Shahryar (08-01-09)
به دوستان گرامی خوش آمد میکوییمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط web2web برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آرمان عزیز خوش آمدی به انجمن خودت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه
من ایلیا هستم کوچیک شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که تو جمع شما عزیزان هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام به همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ایلیا هستم
20 سالمه از کرج
از اینکه تو جمعتون هستم خوشحالمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا زمانی که احساس می کنم نقاشی ونقش اصلی را نیافته ام به کشیدن ادامه خواهم داد!
salam reza hastam asheghe falsafe va tarikh
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks