Bahador (28-06-09), saeed_hosseiny (16-12-08)
कभी हार
سلام سعید جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که شما را در جمع سایز عزیزان در انجمن های شهر سخت افزار می بینیم و عضوییتون را تبریک میگم .
امیدوارم بتونیم در کنار هم با استفاده از اطلاع همدیگه باعث پیشرفت کمی و کیفی سخت افزار کشور عزیزمون بشیم .
با آرزوی ساعاتی خوش برای شما در کنار عزیزان در انجمن
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (28-06-09), saeed_hosseiny (16-12-08)
با سلام به شما و سایر مدیران و کابران عزیز سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما که اطلاعاتی نداریم ولی تا خودمون چیزی که داریم ارائه میدیم و سایر چیزهایی رو بلد نیستیم از شما دوستان یاد میگیریم .
باعث افتخاره که در خدمت شما عزیزان باشیم .
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت شما دوستان من هم کیمیا هستم دانشجوی عمران خوشحالم که تو جمع شما هستم
कभी हार
سلام دوست عزیز ، عضوییتتون را در انجمن ها تبریک میگم و امیدوارم بتونید با فعالیت خوب خودتون باعث پیشرفت انجمن و دانش کاربران بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GAJET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (28-06-09), saeed_hosseiny (18-12-08)
با سلام خدمت دوستان...
من آرمان هستم(web2web)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اومدم توی این انجمن که یادگیری سخت افزار رو شروع کنم ، امیدوارم دوستان کمک کنند تا ما هم چیزی یاد بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمینه های کاری من و تخصص من طراحی وب سایت و ترجمه(مترجمی) است، اگرکمکی از دستم بر بیاد ، دریغ نمی کنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (10-01-09), Bahador (28-06-09), hossein6886 (11-01-09), Shahryar (08-01-09)
همکار سابق انجمن
به دوستان گرامی خوش آمد میکوییمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط web2web برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
آرمان عزیز خوش آمدی به انجمن خودت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
من ایلیا هستم کوچیک شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم که تو جمع شما عزیزان هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ایلیا هستم
20 سالمه از کرج
از اینکه تو جمعتون هستم خوشحالمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا زمانی که احساس می کنم نقاشی ونقش اصلی را نیافته ام به کشیدن ادامه خواهم داد!
کاربر شهرسختافزار
salam reza hastam asheghe falsafe va tarikh
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks