arven_andomil (30-09-08), D J V A H I D (15-09-08), M A H R A D (15-09-08)
منصور هستم، 21 ساله از چابهار
چندین ساله که با کامپیوتر سر و کله میزنم (از دوران بچگی) همش چیزای جدید یاد میگیرم و برعکس بقیه چیزهایی که قبلاً یاد داشتم فراموش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این سایت هم حین جستجو برای راهنمایی در مورد اورکلاک آشنا شدم.
اغلب نشریات مرتبط با کامپیوتر رو میخونم و همیشه هم دوست دارم اطلاعات جدیدی از نوآوریهای بشر در عرصههای مختلف الکترونیک کسب کرده و با کسب اطلاع از دانستههای دیگران، در صورت امکان و وجود، دانستههای خودم رو باهاشون به اشتراک بذارم.
در کل اطلاعات چندانی از سختافزار ندارم و هرچی هم بلدم مرتبط با نرمافزاره!
در حال حاظر مدیریت وبسایت دریمباکست رو بر عهده دارم که عمده فعالیتش در زمینه رسیورهای لینوکسی ماهوارهست و امیدوارم بتونم با استفاده از اطلاعات خوب اعضاء و مدیران PC Network روزی به سطح علمی 1% از اساتید برسم و بتونم به حداقل 1 سوال یک کاربر نوآموز پاسخی بدم تا بتونم حق کمی رو که این سایت بر گردنم خواهد داشت ادا کنم.
در عین حال امیدوارم شما دوستان عزیز رو در وبسایت دریمباکست ملاقات کرده و در صورت توانایی، پاسخگوی سوالات شما عزیزان بوده و در عین حال از اطلاعات مفیدتون هم اونجا استفاده ببرم.
arven_andomil (30-09-08), D J V A H I D (15-09-08), M A H R A D (15-09-08)
من در همه ی زمینه ها تخصصی دارم از بازی تا کارهای نرم افزار ی یا گرافیک
arven_andomil (30-09-08)
با سلام خدمت دوستان عزيز
من هم علي هستم از اهواز(عضو جديد
arven_andomil (30-09-08), Shahryar (16-09-08)
باسلام خدمت تمام دوستان بخصوص Mad_Angel پسرخاله گلم و دوست خوبم آقا مهراد به چيزي زياد وارد نيستم فقط اميدوارم بتونم باكمك شما اساتيد عضو خوبي واسه اين سايت باشم.
Tanx.ParhaMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :great
arven_andomil (30-09-08), M A H R A D (16-09-08), Shahryar (16-09-08)
|
با عرض سلام
من م.ع.کاردر . برنامه نویس c#.net . طراح . موارد علاقه : طراحی ، طراحی کاریکاتور ، طراحی انیمیشن دوبعدی دستی ، و انیمیشن سه بعدی و .....................
arven_andomil (30-09-08)
دوست عزیز خوش امدی خوشحالم که یک طراح و برنامه نویس توی فرم عضو شده بازم میگم خوش امدی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kardar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در خانواده پی سی نتورک تبریک میگم . امیدوارم بتونیم از دانش شما در انجمن های مختلف به خصوص گرافیک و برنامه نویسی استفاده کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام دوست گلم پیوندتان را به خانواده بزرگ پی سی نتورک تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kardar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم دوست و همکاری خوبی بشیم برای هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kardar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معلومه حسابی گرافیکی هستیا.
یه سر به انجمن گرافیک هم بزن.
जीवन एक धोखा है.
KING (30-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام . خسته نباشيد .:
دوستان عزيز من ميلاد هستم كاربر جديد اميد وارم با هم ساعاتي خوش در اين سايت داشته باشيم ضمنا من ساكن تهران هستم
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks