اون محدودیت های مزخرف Free رو نداره !نقل قول:
Printable View
اون محدودیت های مزخرف Free رو نداره !نقل قول:
و باید صحبت های مهراد و شهریار رو به این صورت کامل کنم که برای دانلود راحت از سرور های رپید یعنی دانلودی با سرعت بالا و با استفاده از دانلود منیجر ها باید اکانت داشته باشید.
حالا چرا رپید؟
چون الان اکثر فیلم های روز دنیا،آهنگها ،نرم افزار ها ،و هر چی که فکرش رو بکنید روی سرور های رپدی آپلود شده.
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
ولی برای ما که محدودیت ترنسفر داریم زیاد کاربرد نداره
چندتا سوالم درمورد اکانتهای vpn دارم ....
این vpn ها رو هر وقت استارت کنی مدتش شروع میشه (مثل کارت اینترنت) یا از هر موقع که خریداری شد.
این vpn server شما به کاربراش cpanel نمیده برای تعویض پسورد و.........
كسي نيست جواب ما رو بده..........
نقل قول:
شما لطف کنید وقتی چیزی را درست نمیخونید پست بیهوده نزنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جواب شما در پست 39 داده شده بود !
لطفا دقت کنید ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
سلام
شرمنده این سوال رو میکنم بعد از واریز پول چه مدت طول میکشه به ما اون خدمات را ارائه دهید
نقل قول:
24 ساعت ...( حداکثر )
موفق باشید
شهریار:great:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم مدیریتی واقعا پرکار و زحمتکش این انجمن خصوصا آقا شهریار گل.
من دو تا سوال دارم که اگه میشه بپرسم:
اول اینکه میخواستم بپرسم هاستهایی که شما از آنها تخفیف میگیرید، چه شرکتهایی هستند و چقدر تخفیفش هست؟
دوم هم اینکه لطفا نام اون فروشگاههایی رو که رو محصولاتشون تخفیف 50 درصدی میدین رو بفرمایید.
و در آخر هم اگر اجازه هست نظرم رو بگم:
سرویس بسیار خوبی هست. امکانات بسیار خوبی داره، نظیر اکانت Vpn و رپیدشر. اما به نظر من اگر تخفیف Adsl بیشتر می شد و مثلا به 20 تا 35 درصد می رسید، خیلی خوب میشد. چون Adsl شاید بیشتر از سایر موارد، امکان موردنیاز کاربران باشه. در حال حاضر، 7 درصد نهایتا 300-1200 تومن از قیمت کم می کنه که خیلی هم به چشم نمیاد... .
سخن آخر:
من همیشه در خدمت تیم پی سی نتوورک و کاربران محترم و عزیز این انجمن خواهم بود. اینها رو هم برای رفاه کاربرانی که فعالیت می کنند میگم. من برای چنین امکاناتی فعالیت نمی کنم؛ من برای «پی سی نتوورک» فعالیت می کنم.
موفق باشید.
تاپيك آپديت شد
پست اول را بخونيد
اين قاعده براي دوستاني كه قبلا سفارش دادند صدق نميكنه
طبق مزیت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای کاربران ویژه سایت ، فروشگاه آنلاین پرشیا استور تخفیفاتی را برای کاربران وِیژه در نظر گرفته برای کسب اطلاعات بیشتر به این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه کنید
در بخش انجمن ویژه هم توضیح کاملی برای دریافت تخفیف ارائه شده