حالا کجاشو دیدی :party:نقل قول:
با پست هم قرارداد بستم تا 10 روز دیگه بهای تمام محصولات هنگام تحویل بسته به مامور پست پرداخت میشه
Printable View
حالا کجاشو دیدی :party:نقل قول:
با پست هم قرارداد بستم تا 10 روز دیگه بهای تمام محصولات هنگام تحویل بسته به مامور پست پرداخت میشه
کارت خیلی عالیه آرش جان.
منتظر یه خرید اساسی باش !:wink:
آرش هر وقت با اداره پست قرار داد بستي بگو من يه سريع خريد دارم
توی نمایشگاه قرارداد بستم امروز هم پنلشو گرفتم فکر کنم اگر مشکلی پیش نیاد و پرینتر رو هم ردیف کنم انشالله تا آخر هفته بعد تمام محصولات رو لینک سایت ایران مارکت سنتر کنمنقل قول:
تخفیف 50 درصد هم فقط برای کاربرای ویژه و نهایتا مدیران عزیز انجمن هستش
دوستان و کاربران ویژه عزیز
فروشگاه پرشیا استور با موفقیت به سایت ایران مارکت سنتر متصل شد و از امروز امکان خرید پستی فراهم شد
کاربران ویژه دقت کنند به دلیل اینکه امکان دادن کد تخفیف برای خرید پستی وجود ندارد برای دریافت محصولات با 20 درصد تخفیف قبل از خرید به بنده pm بدهند .
ولی برای خرید نقدی و واریز به حساب فروشگاه قبل از خرید کد تخفیف خود را دریافت نمایند و از 50 درصد تخففف خرید نقدی برخوردار شوند .
با تشکر
آقا کاربرای عادی مث ما نمی تونن از فروشگاه خرید کنن؟:1. (28):
چرا میتونند خرید کنندنقل قول:
ولی برای خرید پستی تخفیفی وجود نداره و براتی خرید نقدی هم 15 درصد تخفیف داده می شود
ولی برای کاربرهای ویژه خرید پستی 20 درصد تخفیف و برای خرید نقدی تا 50 درصد تخفیف داده می شود .
خیلی نامردی اقا اصلا غلط کردیم vpn نخواستیم
سلام دوست من معلومه خیلی ناراحت هستیدنقل قول:
میشه بگید جریان چیه و کی قرار بوده وی پی ان بده بشما
لطفا" جوابش رو برام پیام خصوصی کنید
نقل قول:
دوست عزيزم ميشه بدونم شما به چه دليل VPN ميخواين ؟! جريان چيه ؟ چون من مسئول اين كار هستم هيچ چيزي يادم نمياد كه شما كاربر ويژه يا ... بوده باشيد !
موفق باشيد
شهريار:love: