نقل قول:
دوست عزیزم ! شما این اکانت را نخریدید بلکه VPN یک ساله خریدید درسته ؟
در خواست ها را هم یک جا بررسی می کنیم امروز 12 روز ، امروز 6 بعد از ظهر دوباره ...
کمی صبر کنید ...
موفق باشید
شهریار:1. (23):
Printable View
نقل قول:
دوست عزیزم ! شما این اکانت را نخریدید بلکه VPN یک ساله خریدید درسته ؟
در خواست ها را هم یک جا بررسی می کنیم امروز 12 روز ، امروز 6 بعد از ظهر دوباره ...
کمی صبر کنید ...
موفق باشید
شهریار:1. (23):
250 پست در ماه :1. (26):نقل قول:
ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امروز شد 3 روز :1. (8): پس این وی پی ان ما چی شد . بابا شهریار چرا جوابمو نمی دی .من واجب کارش دارم اگه امروز بتونی این اکانت رو به دستم برسونی ازت ممنون میشنم :11():
من نمی دونم چرا اینطوری شد ولی خواهشا زود باش:1. (28):
نقل قول:
دوست عزیز شلوغ الکی نکنید در یاهو اکانت تحویل شما داده شد !
عرض کردم مشکلی برای مدیر سایت VPN پیش اومده و ما فعلا به شما یک اکانت از اکانت های ویژه میدیم که دادم خدمتتون که میتونید فعلا مجانی استفاده کنید به محضی که مشکل بیماری ایشون رفع بشه !
موفق باشید
شهریار:1. (40):
سلام دوستان
من هم کاربر ویژه شدم و از امکاناتی که به دستم رسد خوشحالم (کهالبته بهترینش اکانت رپید هستش)
سرویس شهریار جان عالی بود و فردای اونروز که پول رو فرستادم ایشون سرویس هارو آماده کردند....
باتشکر
میلاد
سلام.
خیلی ممنون ازت که بالاخره اینارو فرستادی . عجله من به خاطر این بود که به کسایی قول vpn داده بودم واسه همین :1. (29): حالا مرسی از اینکه ok کردی. امیدوارم ازم ناراحت نشده باشی :11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::1 1()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11( )::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11(): :11()::11()::11()::1. (11):
چندتا سوالم درمورد اکانتهای vpn دارم ....
این vpn ها رو هر وقت استارت کنی مدتش شروع میشه (مثل کارت اینترنت) یا از هر موقع که خریداری شد.
این vpn server شما به کاربراش cpanel نمیده برای تعویض پسورد و.........:1. (26):
من یه سوال فوق العاده ابتدایی دارم
اکانت رپیدشیر به چه درد میخوره ؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
نقل قول:
هر وقت استارت بزنید شروع میشه ...
خیر ...
موفق باشید
شهریار:1. (26):
نقل قول:
شما به صورت مستقیم می تونید در سایت rapidshare.com آپلود و دانلود کنید ...
موفق باشید
شهریار