کارت خیلی عالیه آرش جان.
منتظر یه خرید اساسی باش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کجاشو دیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با پست هم قرارداد بستم تا 10 روز دیگه بهای تمام محصولات هنگام تحویل بسته به مامور پست پرداخت میشه
کاربر افتخاری انجمن
کارت خیلی عالیه آرش جان.
منتظر یه خرید اساسی باش !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آرش هر وقت با اداره پست قرار داد بستي بگو من يه سريع خريد دارم
توی نمایشگاه قرارداد بستم امروز هم پنلشو گرفتم فکر کنم اگر مشکلی پیش نیاد و پرینتر رو هم ردیف کنم انشالله تا آخر هفته بعد تمام محصولات رو لینک سایت ایران مارکت سنتر کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تخفیف 50 درصد هم فقط برای کاربرای ویژه و نهایتا مدیران عزیز انجمن هستش
دوستان و کاربران ویژه عزیز
فروشگاه پرشیا استور با موفقیت به سایت ایران مارکت سنتر متصل شد و از امروز امکان خرید پستی فراهم شد
کاربران ویژه دقت کنند به دلیل اینکه امکان دادن کد تخفیف برای خرید پستی وجود ندارد برای دریافت محصولات با 20 درصد تخفیف قبل از خرید به بنده pm بدهند .
ولی برای خرید نقدی و واریز به حساب فروشگاه قبل از خرید کد تخفیف خود را دریافت نمایند و از 50 درصد تخففف خرید نقدی برخوردار شوند .
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
آقا کاربرای عادی مث ما نمی تونن از فروشگاه خرید کنن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا میتونند خرید کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای خرید پستی تخفیفی وجود نداره و براتی خرید نقدی هم 15 درصد تخفیف داده می شود
ولی برای کاربرهای ویژه خرید پستی 20 درصد تخفیف و برای خرید نقدی تا 50 درصد تخفیف داده می شود .
M A H R A D (15-11-07)
کاربر شهرسختافزار
خیلی نامردی اقا اصلا غلط کردیم vpn نخواستیم
|
|
سلام دوست من معلومه خیلی ناراحت هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza874 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگید جریان چیه و کی قرار بوده وی پی ان بده بشما
لطفا" جوابش رو برام پیام خصوصی کنید
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza874 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيزم ميشه بدونم شما به چه دليل VPN ميخواين ؟! جريان چيه ؟ چون من مسئول اين كار هستم هيچ چيزي يادم نمياد كه شما كاربر ويژه يا ... بوده باشيد !
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks