با سلام عرض،
بنده نماینده رسمی گیگابایت (از طرف آواژنگ) هستم و جهت پاسخ گویی به کاربران؛ انتقال نظرات، انتقادات و پیشنهادات و همچنین اطلاع رسانی در مورد جدیدترین اخبار و رویدادهای فن آوری در خدمت شما هستم.
با سلام عرض،
بنده نماینده رسمی گیگابایت (از طرف آواژنگ) هستم و جهت پاسخ گویی به کاربران؛ انتقال نظرات، انتقادات و پیشنهادات و همچنین اطلاع رسانی در مورد جدیدترین اخبار و رویدادهای فن آوری در خدمت شما هستم.
|
|
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gnbbaker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط secret_mboy20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط old gamer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bahareh1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sorena3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiirrr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avj_GBT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویت تک تکتون را دوستان عزیز به خانواده شهر سخت افزار تبریک میگیم و امیدواریم که در سایه یه همیاری متقابل بتونیم مفید باشیم در کنار هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
علیرضا هستم از بچه های گل غرب تهرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 18 ساله رشتم کامپیوتره ضمینه تخصصیم شبکه و امنیت ولی به سخت افزارم علاقه دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیدم جمع اینجا نسبت به انجمنای دیگه صمیمی تره خوشم اومد امیدوارم بتونیم با کمک دیگر دوستان عملکرد خوبی در راستای بالا بردن پرچم انجمن داشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ID:ALIREZAIRNTTPS@yahoo.com
هیولا وارد میشود!!!!!!!!!!!!!!
سلام منم رضا هستم از آبادان . تخصص خاصی ندارم ولی دوست دارم که با عضویتم در این سایت به معلومات سخت افزار و نرم افزاریم اضافه شه و از وجود صمیمی شما نهایت استفاده ببرم .
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام بنده 10سالی هست تو کارتعمیرات سخت افزارم
آرزوی موفقیت برای شما دوستان دارم یاحق
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان عزیز
اسمم رضاست. در زمینه نرم افزار کار میکنم
امیدوارم بتونم حداکثر استفاده رو از این سایت ببرم و مفید هم واقع بشم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه بزرگان pcمنم حمیدم خیلیم خوش حالم که با این سایت خوب آشنا شدم یا علی
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط old gamer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.kamyab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_abadan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamirat91 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vb.net برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezakhamosh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به تک تک شما عزیزان خوش آمد میگیم و امیدواریم با فعالیت خوبتون توی انجمن به ما ، مجموعه و در نهایت جامعه آنلاین کمک کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
من هم مهرداد هستم. رشته ی تحصیلیم علوم کامپیوتر هست اما به اغلب زمینه های علمی علاقه دارم.
کاربر شهرسختافزار
سلام من shahin32 هستم در بسیاری از رشته های فنی اطلاعات دارم اما متاسفانه در مورد کامپیوتر خیلی مبتدی هستم از معرفی شما هم متشکرم
M3RS4D 50062 (27-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks