بنده حسین ارشد 23 ساله مشهد زندگی میکنم،فعلن دانشجوی کاردانی سخت افزار هستم.
خوشحالم که تونستم اینجا عضو بشم و ایشالا استفاده ببریم و فعالیت کنیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بنده حسین ارشد 23 ساله مشهد زندگی میکنم،فعلن دانشجوی کاردانی سخت افزار هستم.
خوشحالم که تونستم اینجا عضو بشم و ایشالا استفاده ببریم و فعالیت کنیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام خدمت همه دوستان
من علی هستم 20 ساله از تبریز
از اول کلا با کارای غیر استاندارد علاقه شدیدی داشتم از جمله نحوه کولینگ کیس و اور کلاک و گیم
بنده 4 ساله با کامپیوتر آشنا شدم ولی تجربه خیلی خوبی دارم در زمینه سخت افزار و نر م افزار های اورکلاک و تست.
قبلا هم چند سالی بود که تو سایت هات اورکلاک عضو بودم ولی خوب بسته شد حالا هم اومدم به این سایت.امید وارم همه پا به پای هم در ضمینه های مورد علاقه خودمون پیشرفت کنیم.
اینم تاپیک بنده در بخش اورکلاک پردازنده و رم اگه سر بزنید خوشحال می شم.
تست سرعت CPU و Ram کاربران با برنامه Everest
سلام
فرجام هستم. از بودن در جمعتون خوشحالم :دی
همین اول یه مشکلی دارم :دی در فروم یوزری به اسم farjam وجود داره اما من اون نبودم یا اگر هم بودم مال خیلی وقت پیش بوده
چون میخواستم الان که عضو شدم یوزر farjam رو اتخاب کنم اما گفت قبلا انتخاب شده توسط شخص دیگری. بعدش هم هرچی ایمیل داشتم برای ریکاوری پسوردش زدم اما انگار مال من نبوده
कभी हार
خوش آمد میگم به حسین ، علی و فرجام عزیز ...
مثل اینکه بچه ها از جاهای مختلفی تشریف میارند . مهم نیست دوستان از کجا میاند ، شهر سخت افزار یک مدیا یا یک تیم یا یک فروم یا ... نیست ، یک "مرجع" هست که شما در هر کجایی که باشید میتونید به عنوان مرجع درش نقش داشته باشید ، فعالیت کنید ، حتی فعالیت های خودتون را کاور کنید و همین طوری که بقیه ازتون استفاده می کنند ، شما هم از بقیه استفاده کنید .
امیدوارم لحظات خوبی داشته باشید در شهر سخت افزار . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ARMIN ABISHI (08-01-13), D J V A H I D (09-10-12), farjam1990 (09-10-12), M A H R A D (09-10-12), mehrdad_ab (09-10-12), Moein (09-10-12), nima_hl (09-10-12), PUMAOC (09-10-12), Rezasam1 (09-10-12), smrbh (09-10-12)
کاربر شهرسختافزار
منهم آرش هستم از تهران تخصصم نرم افزار سخت افزار گیم در خدمت همه البته اگه شاگرد همتونم متولد 1365
D J V A H I D (10-10-12), ravegoat (08-02-13), Shahryar (09-10-12)
کاربر شهرسختافزار
نام : سید محمدرضا
نام خانوادگی : بنی هاشم
متولد : 05/07/1367
ساکن : تبریز
علاقه مندی ها : سخت افزار - اینترنت - بازی - فیلم و سریال
ورزش های مورد علاقه : فوتبال - پینگ پنگ - شنا
تیمهای مورد علاقه : تراکتورسازی - پیروزی - رئال مادرید - یوونتوس - بایرن مونیخ - منچستریونایتد - پرتقال - اسپانیا - ایران
بازیکن مورد علاقه : کریستیانو رونالدو
بازی مورد علاقه : pes
خوشحالم که بین شما دوستان عزیز هستم و امیدوارم لحظات خوبی رو با هم سپری کنیم .
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
Blue Rose (09-10-12), D J V A H I D (10-10-12), ravegoat (08-02-13), Shahryar (09-10-12)
|
|
من هم اردلان هستم جدیدترین عضو فروم
کلاس اول هستم خوشحال هستم :D
علاقه که یه علاقه ضعیفی و پراکنده ای به سخت افزار داشتم ولی چون قصد خرید سیستم جدید دارم این شد که برای راهنمایی عضو چند تا فروم شدم (لیون و سخت افزار)
بعد همین باعث شد که شعله علاقه به سخت افزار در من شدت بگیره
الانم به شدت درگیر این موضوع نخ سوزن (چیز یعنی مخصوصا :D) بحث شیرین اورکلاکینک اونهم از نوع آبی هستم
امیدوارم که بتونم عضو خوبی باشم و بتونم تو بهتر شدن فروم کمک کنم
کاربر شهرسختافزار
سلام حامد هستم از اهواز
تخصص:net-dvb-pc
تازه هم دارم هک یاد میگرم اگه خدا بخادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.بنده حسین هستم از یکی از شهرستان های شیراز.قبلا برنامه نویسی و طراخی وب سایت و گرافیک کار می کردم ولی فعلا زدم تو خط سخت افزار.
مهندسی کامپیوتر از دانشکده باهنر شیراز گرفتم اگه کسی سوالی در زمینه هایی که گفتم داشته باشه خوشحال میشم بتونم بهش جواب بدم
کاربر شهرسختافزار
سلام منم ندا هستم از کرمان در هیچ زمینه ای تخصص ندارم ولی از همه یه کوچولو بلدم رشتم نرم افزاره ولی به یادگیری سخت افزار هم خیلی علاقه دارم .امیدوارم در این انجمن به معلومات سخت افزاریم افزوده بشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks