باسلام به همگی خسته نباشید
کاربر شهرسختافزار
باسلام به همگی خسته نباشید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.من مریم هستم دانشجوی ترم 2 نرم افزار.خوشحال می شم بتونم از حضور اساتید این سایت چیزی یاد بگیرم.
سلام
فرهاد نعمتی هستم
21 سالو 3 ماهمه
من طراحی سه بعدی بلدم
کمی اهنگ سازی بلدم
کمی هم میکس مونتاژ
اینم ایدی شاید کسی خواست باهام دوست بشه
mr.walt@yahoo.com
وبلاگ قبلیم فعلا قطع شده این جدیدس
mrwalt.blogfa.com در حال بروز شدن
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت تمامي دوستان
من يوسف هستم از ياسوج
در زمينه سخت افزار و شبكه ر خدمتم
کاربر شهرسختافزار
من ایسان هستم از بندر عباس.هیچ تخصصی ندارم .
Developer
سلام و درود
پرهام هستم تقریبا 20ساله دانشجوی کامپیوتر توی زمینه آموزش های گوشی های موبایل تمام کمکم رو میکنم و تاجایی که در توانم باشه آرشیو آموزشی موبایل رو کامل میکنم!
سپاس فراوان
شاد و موفق باشید...
D J V A H I D (19-07-11), mehrdad_ab (20-07-11), ravegoat (20-07-11), Shahryar (21-07-11), ViViD (20-07-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان من گلاله هستم ساکن اصفهان نرم افزار و ترجیح میدهم .
کاربر شهرسختافزار
سلام من هم حسام هستم از کرج
دارم رو طراحی سایت کار میکنم
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان عزیز منم اوون هستم
در زمینه آهنگ سازی ، موزیک ، نرم افزارهای گرافیکی و برنامه نویسی با #c توانایی دارم
امیدوارم اینجا بتونیم در کنار هم برای همدیگه موثر باشیم
nima_hl (16-09-11), P A R H A M (11-08-11), ravegoat (11-08-11), Shahryar (02-09-11)
سلام.من محسن جعفری هستم.دکتر دامپزشکم ولی به توصیه یک آدم شریف اومدم تو کار شبکه.حدود 2 ساله که آموختن رو شروع کردم.از اساتید سایبرتک به خصوص آقای حمید رضا مولایی و مخصوصا دکتر سهراب بهروزیان صمیمانه ممنونم.و دیگر دوستان که ممکنه نخوان اسمشونو ببرم تازه شروع کردم وارد درآمد زایی شدم.به کارم اطمینان دارم.هر چند میدونم مسیر طولانی در پیش دارم.اینو هم بگم که تصمیم سختی گرفتم که تو سن 36سالگی تغییر شغل بدم .البته هنوز به صورت پاره وقت در زمینه دامپزشکی فعالیت دارم.خوشحالم که وارد انجمن شما شدم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks