سلام به همگی من احمد رضا هستم 19.9ساله یه چیزیی از اهنگ سازی میدونم خوشحال میشم کمکتون کنم
سلام به همگی من احمد رضا هستم 19.9ساله یه چیزیی از اهنگ سازی میدونم خوشحال میشم کمکتون کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من حامد هستم از استان لرستان شهر درود من دانشجوی رشته نرم افزار هستم اگه کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 25-01-11 انجام شده است علت: تبدیل به فـــــــارسی
کاربر شهرسختافزار
من هم سعید تهران 21
امیدوارم انجمنه توپی بشیم
سلام من آنجل هستم اسم مستعاره اما خب اینجوری خودمو معرفی کنم بهتره 21 سالمه دانشجوی رشته IT هستم اما خیلی سر در نمیارم از کامپیوتر انجمنای تخصصی در زمینه کامپیوتر خیلی دوس دارم خودم ناظم یه انجمن هستم یه کم سر رشته دارم تو این زمینه اما اینجا عضو شدم تا مطالب جدید یاد بگیرم
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام و خوشامد گویی به همه عزیزانی که به جمع گرم ما پیوستید
Going To Change New HardWare Soon
عضو VIP شهرسختافزار
|
|
من هم به ورود دوستان عزیز را به مجموعه ی شهر سخت افزار تبریک میگم و بهترین ها را برای شما عزیزان آرزو دارم
موفق باشید ، سیدامیر
کاربر شهرسختافزار
سلام من هیدی کوچیک همه ی کسانی که به اندازه ی خودشانهم میدانند هستیم ، من اهل شهرستان بوکان هستم و تاجایی که در توانم باشد کمک خواهم کرد
कभी हार
ورود دوستان عزیز را به انجمن ها تبریک میگیم ، امیدواریم با تلاش و همیاری شما عزیزان بتونیم انجمن را روز به روز بهتر کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
K1LOU (18-02-11), mehrdad_ab (18-02-11), Moein (18-02-11), MR TASH (05-03-11), Over_Cracker (18-02-11), ViViD (02-03-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام.من حسام هستم.15 سالمه.در رشته ورزشی فوتبال و بازی کامپیوتری travian تخصص دارم .
چاکر شما
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks