من رشید جعفر پور هستم . 15 سالمه . خیلی خوشحلم که در سایت شما عضو شدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FireFox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
ممنون بابت تبریکـت
من بیشتر تو موسیقی , ولی خب همه جا سر میزنم
من رشید جعفر پور هستم . 15 سالمه . خیلی خوشحلم که در سایت شما عضو شدم.
سلام رشید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rashid Jafar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورودت به پی سی رو تبریک میگم
یا علی
|
رشید جان ورودت رو تبریک میگم امیدوارم بتونیم دوستان خوبی برای یکدیگر باشیم واگر مشکلی داشتی یا داشتیم به کمک همدیگر حل کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rashid Jafar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نگفتی چه تخصصی داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام رشید جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rashid Jafar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم عضویتت رو بهت تبریک میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rashid Jafar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآخ جون حالا من خوش آمد میگم
رشید خوش اومدی رفیق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (18-05-08), I M A N (15-05-08)
من تاحالا خودم رو اینجا معرفی نکرده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر هستم 21 ساله دانشجوی ترم چهارم حسابداری . خوشبختم از آشنایی شما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (15-05-08), M A H R A D (15-05-08)
منم از آشنایی با شما خوشبختم امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام رشید جان ، خوبی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rashid Jafar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خانواده پی سی نتورک خوش آمدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان عضویت شما را هم در انجمن های پی سی نتورک و ورود شما را به خانواده پی سی نتورک تبریک میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم با هم دوستان خوبی باشیم رشید و امیر عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Amir-elx (15-05-08)
|
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks