سلام. من محمد هستم 30ساله. برنامه نويس #C. از آشنايي با اين جمع دوستانه خوشحالم.
منم به خلیل, بهزاد و ایلیای عزیز عضویتشون رو تبریک میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم بتونیم باهم همکاری خوبی داشته باشیم و اوقات خوشی رو تو این فروم باهم سپری کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخصوص منتظر فعالیت ایلیا خانوم هستم تا بتونیم از تجربیاتشون تو بخش عکس و عکاسی استفاده کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. من محمد هستم 30ساله. برنامه نويس #C. از آشنايي با اين جمع دوستانه خوشحالم.
سلام محمد جان
به خانواده ی بزرگ PCnetwork خوش اومدی !
امیدوارم فعالیت مفیدی در کنار کسری (جـــــــــون) و مبین خان داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
بنده محمد هستم. یک گیمر خسته!! امیدوارم بتونم تو قسمت بازی این فاروم مفید باشم
از پی سی خداحافظی کردم و به اینجا اومدم! تو تاپیکهای پی اس پی و دوتا ی پی سی متن دلایل خداحافظیم هست.
خلاصه... خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم. مخصوصا اینکه یو آر ال هم میتونم استفاده کنم!!!!
خیلی ممنون
M A H R A D (05-07-08)
|
محمد عزیز به PCNetwork خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم که اینجا بتونی به یک گیمر شاداب و سرحال تغییر وضعیت بدی
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (04-07-08)
سلام!
رسپینا هستم. متولد سال 65.تهران. دانشجوی سال دوم ژنتیک. لیسانس گرافیک دارم!! یه 2سالی هم هست که مشغول عکاسی شدم.
امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم
Labyrinth (04-07-08), M A H R A D (05-07-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Respina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
خوش اومدی به PCNبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
به همه اعضای جدید خوش امد میگم و امیدوارم ساعات خوشی را در این انجمن سپری کنند و همیشه موفق و پیروز باشند البته بعلاوه سلامت هم باشند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (14-09-08)
سلام دوست عزیزم ، خوب هستید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Respina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در خانواده و انجمن پی سی نتورک تبریک میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امیدوارم شاهد فعالیت خوب شما و تبادل نظرتون با سایرین در انجمن های عکس و عکاسی و گرافیک پی سی نتورک باشیم .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
به محمد عزیز و رسپینای عزیز خوشامد میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم در فعالیتهاشون موفق باشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Keih@n.G (05-07-08), Musketeer™ Pro (14-09-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks