EhsanHF (13-04-07)
خوش اومدی احسان عزیز.
EhsanHF (13-04-07)
عضويتت را تبريك ميگم احسان جان من چي منم آشنام براتون !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EhsanHF (13-04-07)
EhsanHF (13-04-07)
خوش اومدی احسان جان
امیدوارم این انجمن بهترین باشه باسه تو و بتونی فعالیت كنی
انشاالله
EhsanHF (13-04-07)
Emperatour جان . تشکر ، سعی میکنم فعالیتم برای بچه ها مفید واقع بشه .
Mehdi_M@X جان ، از شما هم متشکرم .
راستی X Man جان ، من شوخی کردم که شما رو میشناسم ، یک وقت سوء تفاهم نشه !!!
چون اسم کاربری چند تا از بچه ، مربوط به یک فروم کاملا تخصصی !!! میشد و بیشترشون رو میدیدم ، از اون جهت گفتم که 99 درصد ! ( چه خالی بندی فجیعی ! )
در کل ، از آشنایی و مصاحبت با شما هم خوشحال میشم .
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیزم خوبی ؟
عضویتتون را صمیمانه تبریک و میگم . امیدوارم شاهد فعالیت خوب و مفید شما در انجمن های گفته شده ی خودتون باشید و در جو صمیمی و دوستانه ی ما با مات همراه باشید ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
EhsanHF (13-04-07)
سلام احسان جان .
خوش اومدی عزیز. ایشالله شاهد فعالیت مفید و مستمر شما در این فروم باشیم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EhsanHF (13-04-07)
قربونت عزيز خوشحال ميشم بيشتر با شما آشنا بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EhsanHF (13-04-07)
سلام
منم محمد هستم تو p30world هم عضوم
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks