با سلام و خسته نباشین محضر همه دوستان بنده هم یحیی 27 ساله هستم ایمدوارم بتونم برای دوستان مفید واقع باشم
ایمان داشته باش که کوچکترین محبت از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمیشود . ویکتور هوگو
من هم امين هسنم گه تازه عضو شدم
با سلام :
چه دوستی ؟ چه رفاقتی ؟
یکی توی این مدت که من نبودم نپرسید زنده ای یا شرت رو از زمین کم کردی ؟!
مثل این که به همه خوش گذشته در این غیبت ما ...
دمه همه بی معرفت ها گرم که حتی از فرستادن یک پیغام نیز دریغ کردند ...
در وفا هیچ کس استاد نیست اما در بی وفایی همه استادند ... چطورید اساتید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام نوید جان داداش من گفتم یه چیزی توی PCN کم شده بچه ها هم همین نظر رو داشتن حالا فهمیدم اون تو بودی جون تو من بعضی وقتها خودمو گم می کنم حالا بگو چرا نبودی :1. (26):برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (04-08-10)
من عضو جدید هستم
اسم من سپهر 22 سالمه دانشجوی کارشناسی رشته کامپیوتر
امید وارم بتون اگه سوالی در رابطه با نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر دارین جواب بدم و همین طور در رابطه با موبایل
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (03-08-10)
سلام
من هم مهندس سخت افزار و ساكن شهرستان شوشتر مي باشم و در زمينه فروش سخت افزار فعاليت دارم و عاشق amd هستم
|
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LOVE_AMD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب مهندس خوش اومديد اميدوارم بتونيم از اطلاعات شما در زمينه سخت افزار استفاده كنيم just amd system
موفق باشيد
Comodo Internet Security
درود منم رضا هستم امیدوارم با هم لحظات خوبی رو سپری کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pc_hex (03-08-10)
با سلام
رشته درسی من کامپیوتر و در حال حاضر یه کمی تعمیر کار کامپیوتر هستم
همین
با اجازه
سلام دوستان عزیز .
من محمد هستم ، عضو سابق انجمن در به در شده ی سخت افزار ایران با نام کاربری esthesist
مدتی بود که با خودم کلنجار میرفتم برای عضو شدن در اینجا و چیزی که باعث شد من به این کار راغب باشم دیدن دوستان قدیمی و عزیزم در اینجا بود .
من لیسانس سخت افزار هستم و امیدوارم بتونم در حد معلوماتم در این فروم کاری انجام بدم .....باشد که مورد قبول واقع گردد !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks