با عرض سلام خدمت همگی دوستان
بنده امیر هستم عضو جدید انجمن. زمینه فعالیت بنده در سخت افزار PC و تا حدی شبکه است
امیدوارم بتوانم کمکی در پیشبرد اهداف مجتمع نمایم.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من امیر هستم عضو جدید انجمن.از آشنائی با همگی دوستان خوشحالم
زمینه فعالیت بنده در سخت افزار PC وتا حد کمی شبکه
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم
با عرض سلام خدمت همگی دوستان
بنده امیر هستم عضو جدید انجمن. زمینه فعالیت بنده در سخت افزار PC و تا حدی شبکه است
امیدوارم بتوانم کمکی در پیشبرد اهداف مجتمع نمایم.
با سلام
گرگانی هستم . در اکثر زمینه ها فعالیت کرده ام ( 12 سال بصورت آچار فرانسه) ولی نمیدونم در چه زمینه تخصصی میتونم کمک کنم .
فعلا چون تو کار لپ تاپ و وارداتش هستم میتونم در این زمینه کمک کنم / بگیرم . ضمنا در شبکه هم یک مختصری چیزهایی بلدم شاید بدرد بخوره .
آدرس سایت اینه : www.p30p30.com
آدرس تالار گفتگو : www.p30p30.com/forum
امیر جان به انجمن های شهر سخت افزار خوش اومدی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir10003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر پست های مفید شما در انجمن ها هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام بر هنگی.
من شهرام هستم. یک ایرانی عاشق منچستر یونایتدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کمکی در این خصوص از دستم بر بیاد در خدمتم.
من هم امیر هستم در سخت افزار و نرم افزار یک چیزهایی می دانم.(نه در حد بقیه)
من هم امیر هستم 1 ماه پیش عضو شدم از سخت افزار و نرم افزار یک چیزهایی می دانم.(نه درحد شما ها)
سلام
من محمد هستم از شيراز
ويژوال بيسيك دات نت كار مي كنم و دوست دارم با كساني كه در اين زمينه تخصص دارند آشنا شده و از تجربيات آنها استفاده كنم و خودم خيلي وقت نيست كه با ويژوال آشنا شده ام .
در پناه آقا و مولا امام زمان (عج) همگي پيروز و سر بلند باشيد.
محمد علی هستم
عشق سخت افزار ،عشق تحقیق ، یادگیری ،کمک
امید وارم مفید باشم بین دوستان و سعی میکنم خیلی دست و پا گیر نباشم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
با عرض درود و خسته نباشید من کیانوش هستم همین الان عضو شدم در گوگل سرچ کردم دنبال سایتی میگشتم که بتونم موزسک آپلود کنم و لینکشو بزارم جلو ای دیم که بشه گوش کرد نه لینک دانلود نمیدونم چی شد سر از اینجا در آوردم و عضو شدم به هر حال برای همگی آرزوی موفقیت دارم آخر هم یک سایت پیدا نکردم که موزسکم رو آپلود کنم
|
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks