اگه کلوپ خودرو بزنید منم هستم آموزش رانندگی حرفه ای یا مشاوره خرید خودرو(غیر از پرشیا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست مگان 5 ستاره داره ولی مدل استیشینش بود یادم نمیاد چی بهش میگفتن مدل سدانش که الانم تو ایران هست 4.5 ستاره پاس کرده جالبه که بدونبد مگان سال 2001 توسط یک ایرانی طراحی شده تلوزیون هم چند سال پیش ازش گزارش گرفته بود
در مورد پرشیا اون تصادف کرد 1200 خرج برداشت من چی دو تا گاز دادم بهش 3ملیونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خرج فقط موتوری انداخت گردنم بعد از درست کردنش بهش فشار نیووردم خوب میره فقط اسم داره پرشیا هیچی نداره حتی ABS .دور موتورنهایتا تا 6.5 بیشتر بالا نمیبرم قبلا زیاد موتور کات آف میداد .یه دستی هم باهاش بعد از تعمیر نکشیدم لاستیک عقبش صاف شده ترمز میکنی 30ثانیه بعد بوسترش کار میکنه نتیجه سپر به سپر با ماشین جلویی میزنی.
منم تا الان هر وسیله خاسنم واسش بگیرم گفتم واسه 405 میخام خدا نکنه اسم پرشیا رو بیاری
ذر ضمن یه چیز جالب واستوتن بگم تو گردش تو بازار هم خودتون متوجه میشید
کاپوت کوپه 300 هزار کاپوت پرشیا 300
کلگیر عقب پرشیا 250 کوپه 230 روآ و 405.150
چراغ جلوی کوپه دونه 120 چراغ جلوی پرشیا دونه 100 چراغ 405 دونه 50
و....
وچیزای دیگه که اگر یگم مختون سوت میکشه کافیه یه سر باه نمایندگی ها بزنید یا اصلا برید خ ملت متوجه میشید
راستی ژیان واسه خنده گزاشته بودما

Bookmarks