سلام :
این تایپیک من رو یاد بدترین خاطره عمرم می اندازه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یاد تلخترین شب سال 88 ! تصادف یک اتوبوس با یک کفی ...
راننده کفی میاد دوربرگردون رو دور بزنه که نمیتونه سر ماشین رو رد کنه و مجبور میشه دنده عقب بیاد ...
حساب کنید از اون ور هم یک اتوبوس پر از آدم و یک راننده ای که مشخص شد خواب بوده داره تو لاین سرعت میاد ... انتهای کفی میاد تو لاین سرعت و اتوبوس رو از وسط قیچی می کنه و تمام ستون ها رو می کنه !
حساب کنید کفی دقیقا در موازات سر و صورت سرنشینان اتوبوس است و می یاد و جمجمه و صورت سرنشینان رو با خودش می بره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنید این چیه روی صندلی ؟ تکه های مغز یک دختر 16 ساله !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تصادف بالا عکس هایی فوق العاده با کیفیت و زیادی موجود است ولی بدلیل عمق حادثه ، ترجیح می دهم
عکس ها رو به همین یکی محدود کنم ! مستند این حادثه رو خودم گرفتم ولی تا به امروز جرات نکردم حتی
خودم یکبار نگاه کنم !
*****************عاقبت دور زدن قانون و پیچیدن در دوربرگردان بشکل خلاف !
راننده تا لحظاتی پس از حادثه زنده بود و انگار زیاد مشکلی نداشت و البته بی هوش بود ، اورژانس ایشان را برد ، ما هم به خیال خود طرف زنده می ماند ... رفتیم بیمارستان دیدم جمجمه طرف خورد شده بود و مغزش در حال خروج از کاسه سرش بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و مرد !
خیلی بده مردن و جان دادن یک انسان رو از نزدیک دیدن ... خاطرات و تصاویرش هیچگاه از ذهن بیرون نمیره !
تصادف هایی که توی عمرتون دیدید هیچ کدام مثل تصادفی که ما از نزدیک لمسش کردیم نمیشه ...
تصادف تانکر بنزن با یک اتوبوس پر آدم !
کبابی آدم دیدید ؟ وقتی آدم ها رو ببینی دارند کباب میشن و هیچ کاری از دست بر نیاد ...
بعد تا مدتها نتونی غذا بخوری ؟! مخصوصا از جلوی کبابی نتونی رد بشی ... چرا که خاطرات اون تصادف رو یادت میاره ...
من 3 بار با موتور تصادف کردم و در نهایت تعجب اطرافیان حادثه زنده ماندم و از زمین بلند شدم !
حساب کن عمق بد شانسی رو که موتور صفر بخری و روز دوم لاستیک جلوش تو سرعت بترکه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا رو شکر تا بحال با ماشین تصادف هزینه بردار نکردم ... یکبار هم حواسم به جریانی بود آروم سپر رو مالیدم به یک 405 ! راننده 405 گفت من ازت خسارت نمی گیرم فقط بگو کی زدی کی ماشین رو کشیدی عقب !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط پرچم کسایی که از شهرک آزمایش گواهینامه گرفتن بالاست نه اونهایی که گواهینامه از آموزشگاه خریدن ...
چند روز پیش تو چمران حس بدی به من دست داد ! حساب کنید چهار طرف ماشینی که حتی یک خال روش نیست
رو چهار تا ماشینی گرفته اند که رانندشون همه زن هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید پر حرفی کردم ، مونده بود رو دلم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks