تا انجا که من می دونم CD سالم بود هیچ مشکلی نداشت تا و خوب هم کار می کرد مشکل من با مسئول گارانتی این بود امکان این که اشکال از CD بوده باشه هست با این که من مطمئن بودم اما خوب وحی منزل که نیست به هر حال هر چیزی عمر مفیدی داره اما به همان میزان هم ممکن که ایرد از دی وی دی رایتر باشه من تعمیر کار این جور قطعات نیستم اما با انواع اقسام موتور ها کار کردم تو این دستگاه هم به حر حال موتوری برای چرخش وجود داره به 1001 دلیل هم امکانش هست که دور این موتور بیشتر از حد استاندارد باشه تو قطعه معیوب
این جور مواقع که معلوم نمیشه کرد واقعا اشکال از چی شرکت گارانتی مشکل رو به عهده می گیره همه جای دنیا اینه به 2 دلیل قطعا ضرری که شرکت گارانتی میبینه به مراتب کمتر از ضرری که من دیدم دی ودی معیوب به نوعی می تونه مورد استفاده انها باشه اما برای من هیچ استفاده ای نداره دلیل دوم هم حسن انجام کار این کار برای انها بهترین تبلیغ گارانتی شون هست و اگر این کار می کردن من هنوز هم از همین گارانتی خرید می کردم و این ضرر انها بعد چند خرید من جبران می شد . دوستی دارم توی سوئد یک سیستم کامل از برند Dell خرید کردند موقع بردن سیستم توی آپارتمان کیس از پله ها می افته و تقریبا داغون میشه دوست ما یه سیستم نو به جاش تحویل میگره چون انجا شرکت گارانتی قطعات رو بیمه هم کرده بوده من انتظار ندارم مثل انجا باشه فقط می خوام کمی منطقی تر باشه .
داستان دوباره طولانی تر نکنم دیروز به جای دی وی رایتر که رو دستم ماند از برند Asus با گارانتی MTC خرید کردم این هم خراب بود جالبه به هر کدام از دوستان که می گم حالا دیگه متهم شدم که ایراد از منه خوبه حالا تو این یکی چیزی خرد نشده خیلی خوب و راحت نصب و شناخته شد فقط هر چی توش می زاری فایلی رو نشون نمیده بردم گارانتی قبول کردن که خرابه و گفتن 4 روز دیگه بیا خدا رحم کنه تو قبض که تقریبا همه مشکلات نوشته و گفته هر کدام از اینها باشه گارانتی باطله سریر با انها دک و پز اون ساختمان شیک و وب سایت این طوری کرد این یکی که یه واحد کوچیک تو یه آپارتمان سوت و کور بود چی می خواد بکنه

Bookmarks