سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه خودتون گفتید داستان طولانی بوده حال نداشتید کامل بخواندی
اولا رایتر ها پیچ نشده بود حتی اگر می خواستم پیچ هم کنم شدنی نبود چون کیس مگنوم2 بود که بست داره و پیچی نیست برای رایتر ، در ضمن اگر متن بخواندی من گفتم به محض گذاشتن سی دی صدای زیادش باعث شد سری سی دی خارج کنم کل این فرایند 30 ثانیه هم نشد در ضمن من هیچ وقت تا زمانی که همه نرم افزار ها رو نصب نکردم هیچ پیچی رو نمی بندم دلیل این که با وجود صدا دستگاه تصمیم گرفتم رایتر رو باز امتحان کنم این بود که از کابل برق تبدیل ساتا به ای دی ای استفاده کرده بودم احتمال دادم که شاید مشکل از اون باشه ( با این که رایتر دیگه رو که با همین تبدیل وصل کرده بودم داشت کار می کرد ) تست دفعه دوم با برق یک پاور دیگه حتی همان 30 ثانیه هم نکشید سی دی خرد شد رایتر هم کاملا توی سطح صافی بود cd که خرد شد هم برنامه افیس بود که با یکی دیگه از همین رایتر ها روی سیستم اول نصب کرده بودم پس سی دی هم ایرادی نداشت بر خلاف گفته مسئول گارانتی.
حالا نمی دونم کار کردن حداکثر 1 دقیقه یک رایتر میشه کار کشیدن از اون ؟
اما در باره قسمت اول حرف تون کاملا موافقم من خودم امروز رفتم یک رایتر ایسوس گرفتم کل بازار پر شده از رایتر پایونیر تجربه ای که خودم این بار به کار نبردم در باره انواع DVD-RW اینه که هیچ وقت نباید از برندی انتخاب کرد که تو بازار پر وقتی تو هر مغازه میری این برند پر شده دلیلش فقط فقط یک چیز اون هم داشتن حاشیه سود بیشتر این برند برای مغازه دار و داشتن حاشیه سود بیشتر معمولا = با کیفیت پایین تر زمانی که همین پایونیر اینقدر تو مغازه ها پر نشده بود از کیفیتش حداقل من تجربه بدی نداشتم

Bookmarks