سلام
وقتتون بخیر. امکان اینکه دو دسته بازی وایر لس با یک مارک و مشخصات رو به یه دانگل وصل کنیم وجود داره یا هرکدوم باید با دانگل خودش وصل بشه؟
سلام
وقتتون بخیر. امکان اینکه دو دسته بازی وایر لس با یک مارک و مشخصات رو به یه دانگل وصل کنیم وجود داره یا هرکدوم باید با دانگل خودش وصل بشه؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi58z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یک شرکت باشه باید pair بشه . ولی باز باید تست شوند . نمیشه به طور قطع گفت کار میکنند .
mehdi58z (22-11-20)
هر دو تا دسته یه مارک و مدله. یکیشون دانگلش گم شده و گفتم اول بپرسم اگه میشه دومی رو بخرم و دوتایی رو با هم وصل کنم
شما امکان تستش رو دارید این زحمت رو برام بکشید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر من این امکان رو ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi58z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تست کنید . 50 به 50
mehdi58z (22-11-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks