سلام
وقتتون بخیر. امکان اینکه دو دسته بازی وایر لس با یک مارک و مشخصات رو به یه دانگل وصل کنیم وجود داره یا هرکدوم باید با دانگل خودش وصل بشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
وقتتون بخیر. امکان اینکه دو دسته بازی وایر لس با یک مارک و مشخصات رو به یه دانگل وصل کنیم وجود داره یا هرکدوم باید با دانگل خودش وصل بشه؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi58z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یک شرکت باشه باید pair بشه . ولی باز باید تست شوند . نمیشه به طور قطع گفت کار میکنند .
mehdi58z (22-11-20)
کاربر شهرسختافزار
هر دو تا دسته یه مارک و مدله. یکیشون دانگلش گم شده و گفتم اول بپرسم اگه میشه دومی رو بخرم و دوتایی رو با هم وصل کنم
کاربر شهرسختافزار
شما امکان تستش رو دارید این زحمت رو برام بکشید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر من این امکان رو ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi58z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تست کنید . 50 به 50
mehdi58z (22-11-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks