با سلام
نمایشگاه اصفهان به پایان رسید و با تمام خوبی ها و بدی هایی که داشت
متاسفانه به جای اینکه نمایشگاه هر ساله پیشرفت کنه داره پست رفت می کنه اما من هر سال وضعیت بهتری نسبت به قبل پیدا می کنم و پیشرفت می کنم.
امسال برنامه های بسیار زیبایی برگزار شد و این رو باید متشکر از شرکت اینده سیما و به پرداز چهلستون بود
تجربه زیبایی گرفتن 60 فریم در بازی کرایسیس بر روی 1080i و تست پاور های سری جدید اینده سیما شاید از بهترین قسمت ها نمایشگاه بود برای خود من که جالب بود
ما تونستیم یک تست کامل از سری جدید پاور 1235 بکنیم متاسفانه هر کاری کردیم پاور کم بیاره نشد و این نشان دهنده این موضوع هست که شرکت اینده سیما جایگزین خوبی برای سری 1230 خود پیدا کرده
از طرف دیگر سیستم گیم در کیس زیبای INFINITY بسته شده بود و واقعا دمای فوق العاده پایینی داشت و دمای سی پی یو روی 42 درجه بود و نشان دهنده وجود یک سی پی یو کولر خوب به نام core contact و می تونه بهترین انتخاب باشه باید منتظر بود این کولر در بازار موجود بشه به زودی تست های زیادی با این سی پی یو کولر در لابراتور شهر سخت افزار گرفته خواهد شد
اینجا جا داره از یک سری از دوستان که امکاناتی فراهم کردند که من پیشرفت کنم و نمایشی باشه از قدرت بچه های ایرانی تشکر ویژه ای بکنم مخصوصا دوستان خوبم در شهر سخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و بزرگ ترین انجمن تخصصی سخت افزار ایران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین از اقای عمرانی - سعید نوروزی - اقای دانش پور - و اقای مولایی باید تشکر ویژه داشت برای اینکه امکانات نمایشگاه رو فراهم کردند
به زودی عکس ها به روی سایت قرار خواهد گرفت منتظر خبر های جدید باشید
موفق و پیروز باشید معین صامتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks