بهترين برند LinkSys هستش که LinkSys By CISCO (برترين کمپاني تجهيزات شبکه در دنيا) مويد اينه.
ZyXEL هم عاليه اما گرونه.
بنده همون WAG54-G رو پيشنهاد مي کنم.
کاربر شهرسختافزار
بهترين برند LinkSys هستش که LinkSys By CISCO (برترين کمپاني تجهيزات شبکه در دنيا) مويد اينه.
ZyXEL هم عاليه اما گرونه.
بنده همون WAG54-G رو پيشنهاد مي کنم.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 07-03-10 انجام شده است
|
|
داداش نوید من 130 تومن ندارم! مدل اون 70 تومنی رو هم ننوشتی. اما مهمتر از همه اینکه چرا به جز وایرلس دیگه 4 پورت باید باشه؟هر مودمی خواستی بگیری حواست باشه چهار پورت + وایرلس بگیری مثل مدل زیر :
G یا G2؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی مطمئن باشم که بین دو طبقه مشکلی نداره داداش رضا؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(میرم سراغ همین مدل احتمالا فقط یکی به من بگه تلفظش چیه! که دم مغازه سوتی ندم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط Niloofar.g در تاریخ 08-03-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با استفاده از این نوع مودم ها براحتی می توانید شبکه ای خانگی راه اندازی کنید ...
اکثر لپ تاپ ها وایرلس دارند و اکثر مادربرد های دسکتاپ ها کارت شبکه !
شما اگر فقط بخواهید از وایرلس استفاده کنید باید برای هر سیستم دسکتاپ یک کارت وایرلس در حدود 30 هزار تومان خریداری کنید این در حالی است که ماردبرد شما کارت شبکه دارد و شما می توانید با خرید مقداری کابل شبکه
که حتی یک ششم هزینه خرید کارت وایرلس هم نمی شود ... کابل شبکه معمولی متری 150 تومان است که شما
30 متر بخری میشه 5 هزار تومان !
شما می توانید مثلا در طبقه پایین منزل از وایرلس و طبقه بالا از کابل استفاده کنید .
مودم رو در طبقه اول نصب کنید و برای طبقه دوم کابل بکشید ...
Labyrinth (08-03-10), Niloofar.g (08-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks