بهترين برند LinkSys هستش که LinkSys By CISCO (برترين کمپاني تجهيزات شبکه در دنيا) مويد اينه.
ZyXEL هم عاليه اما گرونه.
بنده همون WAG54-G رو پيشنهاد مي کنم.
Printable View
بهترين برند LinkSys هستش که LinkSys By CISCO (برترين کمپاني تجهيزات شبکه در دنيا) مويد اينه.
ZyXEL هم عاليه اما گرونه.
بنده همون WAG54-G رو پيشنهاد مي کنم.
داداش نوید من 130 تومن ندارم! مدل اون 70 تومنی رو هم ننوشتی. اما مهمتر از همه اینکه چرا به جز وایرلس دیگه 4 پورت باید باشه؟نقل قول:
هر مودمی خواستی بگیری حواست باشه چهار پورت + وایرلس بگیری مثل مدل زیر :
G یا G2؟نقل قول:
یعنی مطمئن باشم که بین دو طبقه مشکلی نداره داداش رضا؟ :1. (29):
(میرم سراغ همین مدل احتمالا فقط یکی به من بگه تلفظش چیه! که دم مغازه سوتی ندم!:1. (29):)
سلام :نقل قول:
شما با استفاده از این نوع مودم ها براحتی می توانید شبکه ای خانگی راه اندازی کنید ...
اکثر لپ تاپ ها وایرلس دارند و اکثر مادربرد های دسکتاپ ها کارت شبکه !
شما اگر فقط بخواهید از وایرلس استفاده کنید باید برای هر سیستم دسکتاپ یک کارت وایرلس در حدود 30 هزار تومان خریداری کنید این در حالی است که ماردبرد شما کارت شبکه دارد و شما می توانید با خرید مقداری کابل شبکه
که حتی یک ششم هزینه خرید کارت وایرلس هم نمی شود ... کابل شبکه معمولی متری 150 تومان است که شما
30 متر بخری میشه 5 هزار تومان !
شما می توانید مثلا در طبقه پایین منزل از وایرلس و طبقه بالا از کابل استفاده کنید .
مودم رو در طبقه اول نصب کنید و برای طبقه دوم کابل بکشید ...
مرسیییی داداشی.. خیلی این پستت کمک کننده بود! کلی ذوق کردم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام :
شما با استفاده از این نوع مودم ها براحتی می توانید شبکه ای خانگی راه اندازی کنید ...
اکثر لپ تاپ ها وایرلس دارند و اکثر مادربرد های دسکتاپ ها کارت شبکه !
شما اگر فقط بخواهید از وایرلس استفاده کنید باید برای هر سیستم دسکتاپ یک کارت وایرلس در حدود 30 هزار تومان خریداری کنید این در حالی است که ماردبرد شما کارت شبکه دارد و شما می توانید با خرید مقداری کابل شبکه
که حتی یک ششم هزینه خرید کارت وایرلس هم نمی شود ... کابل شبکه معمولی متری 150 تومان است که شما
30 متر بخری میشه 5 هزار تومان !
شما می توانید مثلا در طبقه پایین منزل از وایرلس و طبقه بالا از کابل استفاده کنید .
مودم رو در طبقه اول نصب کنید و برای طبقه دوم کابل بکشید ...
(البته کاشکی دو پورتش هم بود! من دوتا pc بیشتر ندارم!)
راستی خطم رانژه شده دو روزه! میشه لینکی یا آموزشی برام بذارید که من بدونم چجوری باید راه بندازم adsl رو؟
آخه به مهندسشون گفتم نیاد! خودم بلدم!!!!:Love-PCN~!:
سلام ...نقل قول:
ببین ... تمام سیم میم ها رو وصل کن ...
بعد یوزر و پسورد هم زنگ بزن بگیر ...
VPI و VCI رو هم بگیر ...
بعد بگو ویندوزت چیه تا بهت بگم چطوری کانکشن بسازی ... :cool:
به هر حال احتمال 90 % پول نصبش رو هم ازت گرفتن ... یعنی Recommended که مهندسش بیاد و کارها رو راست و ریست کنه واست ... شاید یه جا گیرت آخر گیر بیفته ... :wink:نقل قول:
آخه به مهندسشون گفتم نیاد! خودم بلدم!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
داداش وحید سلام!
پس من یوزر و پسورد و VCI و VPI میخوام فقط از شاتل درسته؟
باشه. من رو کمکت حساب میکنما!:give_rose:
ویندوزم xp هست. مودم هم همین 4 پورت tp-link رو میگیرم مدل TD-W8901G چون شاتل گفت با linksys کلا مشکل داریم!!
فردا مودم میگیرم.
راستش دادش وحید تو فاکتور فقط مالیات ارزش افزوده هست + هزینه سرویس + هزینه راه اندازی!نقل قول:
به هر حال احتمال 90 % پول نصبش رو هم ازت گرفتن ... یعنی Recommended که مهندسش بیاد و کارها رو راست و ریست کنه واست ... شاید یه جا گیرت آخر گیر بیفته ...
این راه اندازی مال مخابراته یا مال همین مهندس؟ من نمیخوام پول بدمش!
سلام :نقل قول:
15 هزار تومان بایت راه اندازی اولیه در مرکز مخابرات شما گرفته میشه ...
هزینه راه اندازی روی یک سیستم رایگان است ...
توصیه اکید دارم در صورتی که سرویس دهنده دیگری در منطقه شما وجود دارد ، سعی کنید از اون سرویس بگیرید
و فقط از روی اجبار طرف شاتل برید !!!
قرار داد های شاتل کاملا یک طرفه و به نفع خویش و به ضرر سرویس گیرنده است !
کافی اگر این کاره نیستید ، قرار داد رو به کسی که حتی یک مقدار از قانون و قرارداد ها سر در میاره نشون بدید
ببینید چی میگه !
فقط دوتا بند این قرار داد مسخره به شرح زیر است :
35-2) قرارداد رو بخونید ! صرف پرداخت وجه حقی برای مشترک در ارائه سرویس ایجاد نمی کند .
1-4) سرویس دهنده می توتند هر زمان که بخواهد بدون مراجعه به هیچ مرجعی از ادامه ارائه خدمات به مشترک خودداری نمایید .
آره نوید جان! اتفاقا من قرارداد رو کامل خوندم و همین دومی که گفتی شاخهامو درآورد!
راستش نداگستر میخواستم. پورت خالی نداشت. منم گفتم بذار یک ماهه با شاتل سر کنم بعد که با این جریانات adsl آشنا شدم میرم باز نداگستر.
خیلی پر رو هستند.