کجاش رو متوجه نشدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما ، 2 قسمت هست . یکی دمای پردازنده و یکی هم دمای هسته های مختلف که بسته به تعداد هسته های هر پردازنده متفاوت هست . معمولا دمای هسته ها ، 5 تا 10 درجه از دمای پردازنده بیشتره . البته بصورت عموم و در اغلب نرم افزارها ، منظورشون از دما ، همون دمای پردازنده هست (نه دمای هسته ها) یعنی همون دمای کمتره
توی عکس دوم همه اش مشخص هست
توی لود کامل ، دمای پردازنده 43 و دمای هسته ها 50 درجه بود (میانگین شون) که این آمار از همه مهمتر بود (البته با حداکثر دور فن)
بله 2017 رو نصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ssd دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از sql server بصورت نرم افزار جداگانه استفاده نمیکنم . از sql server خود ویژال استودیو استفاده میکنم (البته نه زیاد). نسخه ی 2017 نه اینکه حجمش بیشتر شد ، نیاز به سخت افزار بیشتری بخواد و سنگین تر شده باشه . اتفاقا برعکس سبک تر از 2015 اش شد که کاملا ملموسه توی همه ی بخش هاش . دلیل حجم بالاش چیز دیگه ای هست
بازم البته من ویژال استودیو رو تازه باهاش آشنا شدم و حرفه ای کار نمیکنم
ولی برای من (و همینطور به نظرم) این پردازنده برای visual studio 2017 کافی هست . نمیدونم منظورتون از برنامه های سنگین کدوم برنامه هان ولی من ازش راضی هستم و خوب مشخص هست که هر چی پردازنده قویتر باشه ، بهتره اما این پردازنده رو پیشنهاد نمیکنم چون نسل های جدید تر اومدن که قطعا بهترن . اگه میخواین سیستم برای ویژال استودیو تهیه کنین ، اگه با زمان مشکل ندارین و در حد i5 میخواین هزینه کنین ، پیشنهادم اینه که صبر کنین تا پردازنده های Ryzen 5 برسن وگرنه پیشنهادم i5-7400 هست
چرا ویندوز 7 ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم قدیمی هست و هم ساپورت مایکروسافت ازش کم کم گرفته میشه و هم اغلب برنامه نویسا سعی میکنن از آخرین آپدیت ویندوز و مخصوصا دات نت استفاده کنن
من چیز خاصی بلد نیستم . اساتیدهایی مثل استاد امید و بقیه هستن که میتونی ازشون کمک بیشتری بگیری
بعد اینکه کلا توی برنامه نویسی 2 چیز مهمترین تاثیر رو داره . یه ssd پر سرعت و بعد پردازنده ی پر سرعت (که 4 هسته ای کفایت میکنه به نظرم برای هر برنامه نویسی . حالا یا i5 یا از اون بهتر i7) . فرکانس رم هم اندکی میتونه تاثیر داشته باشه (نه زیاد)
Bookmarks