سلام
دیروز توی یه تاپیک دیگه ، تست عملکرد این خنک کننده رو گذاشتم ، اما با حداکثر قدرتش نبود . گفتم با حداکثر دور خنک کننده رو اینجا بذارم برای هر کس که این خنک کننده ی بسیار کم صدا و خوش قیمت و خوش کیفیت رو میخواد بگیره
جا داره از استاد امید بخاطر راهنمایی اش درباره ی خرید این خنک کننده دوباره تشکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دور این فن در حداقلش 800 و در حداکثرش 1900 الی 2000 هست
مشخصات سیستم تست شده هم پردازنده ی i5 4460 (با مصرف 84 وات) و مادربرد H97-D3H و پاور Green GP430A-HE بود
دیروز که بصورت پیش فرض روی حالت سایلنت هست و تا دمای 70 درجه هم دورش فن اش زیر 1000 هست ، نتیجه توی 35 دقیقه لود کامل ، دمای هسته ها بصورت میانگین روی 55 درجه بود و در حداکثرش هم از 58 درجه بالاتر نرفت ، و میانگین دمای پردازنده هم روی 44 درجه بود :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما وقتی دور فن رو روی حداکثر توی تست 1 ساعت بردم ، میانگین دمای هسته ها 50 درجه و در حداکثرش ، از 56 درجه تجاوز نکرد . میانگین دمای پردازنده هم 43 درجه شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته امروز که در حالت سایلنت چک کردم ، میانگین دمای پردازنده 47 درجه بود (که در حالت دور حداکثرش 43 درجه شد)
بنابراین در حداکثر لود پردازنده (نه لود عادی ها) ، فرق بین حالت سایلنت فن (که در فول لود پردازنده ، دورش از 900 تا بیشتر نمیشه) و حداکثر دور فن (که بین 1900 تا 2000 هست) ، تقریبا 4 تا 5 درجه اختلاف دارن
بعد اینکه جالب اینجاست حتی در حدلکثر دور فن یعنی در دور 1900 به بالا هم صدای نویزش بازم کم هست (هر چند اندکی نویزش بیشتر میشه)
در کل به نظرم این خنک کننده برای تمام پردازنده های زیر 100 وات ، کاملا جوابگو و کافی هست و دمای هسته ها رو در فول لود میتونه در کمترین شرایط ، زیر 60 درجه و در حداکثر قدرتش در حدود 50 درجه و دمای پردازنده رو زیر 45 درجه نگه داره البته بجز قضیه ی اورکلاک
فقط نمیدونم چرا وقتی پردازنده ام 4460 هست (توی سایت ها توان 84 وات براش زده هست) در برنامه ی Gigabyte System Information Viewer در قسمت پایین اش ، توان مصرفی (که در حداکثر لود پردازنده هست) در مجموع 58.86 و 2.56 و 44.51 وات و پایین تر از اون (اسکرول پایین کشیده بشه ، مشخص میشه) هم حدود 10 وات توان CPU Graphics رو که احتمالا فکر کنم منظورش گرافیک مجتمع پردازنده بود رو حساب کرد که کلا جمع بشن حدود 115 وات میشه ( یعنی 30 وات بالاتر از چیزی که براش نوشتن!! )
مگه وقتی که برای یه پردازنده مینویسن 84 وات ، حداکثر لودش رو لحاظ نمیکنن؟!
Bookmarks