عضو VIP شهرسختافزار
قضیه جدی شده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک شنبه تا دوشنبه با دست پر خواهم اومد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی شد ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
D J V A H I D (08-03-10)
متاسفانه باز isp وحید جان گیر داده به فروم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ایشون نمیتونن وارد فروم بشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شهریار گرامی پیگیر مشکلشون هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم هرچه زودتر مشکل ایشون حل بشه و بتونیم در خدمتشون باشیم
D J V A H I D (08-03-10), Labyrinth (08-03-10), ripek (04-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام ... بابت تاخیر ببخشید ... آخه دسترسی من واسه مدتی مسدود شده بود که با پیگیریهای مدیر محترم سایت (shahryar ) عزیز برطرف گردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
======
من موضوع رو به استاد گفتم ... دلخور شد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و گفت شما نباید این موضوع رو به صورت پابلیک بیان میکردی و من هنوز این رو به اثبات نرسوندم و نبایدم کسی با این اوصاف این صحبتها رو قبول کنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری موارد هست که باید به موضوع اضاف بشه و شاید هم من بخوبی بیانش نکردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه در همین جا از دوستان عزیز و از استاد گرامی پوزش میطلبیم و منتظر پاسخ کاملشون مبنی بر این فرضیه و به اثبات رسوندنش خواهیم ماند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر پاسخ تکمیلی در آینده باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اصلا جواب قانع کننده ای نبود .. قصد توهین ندارم اما به نظرم یه چیزی گفته فکر نمیکرده حرفشو جدی بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. گیریم که حرفش درسته اما فعلا نتونسته ثابت کنه، وقتی این موضوع رو مطرح میکنه بر اساس یه منطق یا استدلال خاصی باشه نه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (09-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حتم دارم به اثبات خواهد رسوندش ... طرف به این راحتیا از سر قضیه نمیگذره ... البته اینطور که من میشناسمش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با چه امکانات تحقیقاتی میخواد به اثبات برسونه
عضو VIP شهرسختافزار
خدا داند و بس ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (09-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
وحید جان نارحت نشی ولی اگر من جای همین پروفسور غیبی بودم به کلاسم راهت نمی دادم ! (حالا خوبه نیستم ! خیلی شانش آوردی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اینو واسه این میگم که اول باید روی مطلبی که شنیدی کامل فوکوس بدی (اصلا دیدی یه وقت اشتباه متوجه شدی ! ) بعد بیای تو فروم مطرح کنی تا استاد هم به هر حال یه وقت ضایع نشه ! البته تقصیر استاد هم بوده که بدون دلیل این حرف رو زده !
در مورد اون لیست هم فکر کنم اگر برعکس بشه صحیح ترترتره ! Oops !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks