درود
میخواهیم یک تابلویی راه بندازیم که روش اطلاعات بزنیم . یعنی به کامپیوتر وصل باشه
بحث این هست که این تلویزیون ها ، همین معمولی ها هست فقط باید پورت خاصی داشته باشد؟ من این کار تا حالا نکردم
کاربر شهرسختافزار
درود
میخواهیم یک تابلویی راه بندازیم که روش اطلاعات بزنیم . یعنی به کامپیوتر وصل باشه
بحث این هست که این تلویزیون ها ، همین معمولی ها هست فقط باید پورت خاصی داشته باشد؟ من این کار تا حالا نکردم
کاربر شهرسختافزار
سوالمون خیلی پرت بود؟ من وارد نیستم.
M3RS4D 50062 (12-02-15)
کاربر شهرسختافزار
این مانیتور نوع خاصی داره؟ میشه چند نمونه معرفی کنید؟ فقط باید Hdmi داشته باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر من شما باید توضیح کامل بدید . برای کجا استفاده میخواهی کنی . میخواهی چه عناوینی پخش کنی . باید توضیح دقیق بدید تا من راه حل بدم . بیست سوالی نیست که من حدس بزنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (12-02-15)
کاربر شهرسختافزار
میخواهیم در سالن یک وسیله ای نصب کنیم(که من اینجا نمیدانم در اصلاح فنی چی بهش میگن. مانیتور؟ تلیزیون مانیتور؟ lcd panel ؟ و فرق اینها هم راستش نمیدانم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از پشت سیستم در اتاق اطلاعیه بنویسیم. تصویری چخش کنیم. یعنی وصل ش کنیم به کاپیوتر
و اونجا پخش بشه. فاصله هم چندین متر هست تا اتاق...
کاربر شهرسختافزار
عزیز میشه یکی دو نمونه مانیتور رو معرفی کنید؟
کاربر شهرسختافزار
من قاطی کردم رفت
قاطی کردی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش واضح هست . توصیه میکنم این کار رو به متخصصش بسپری. من راهنمایی های لازم رو به شما کردم . شکافتن اتم هم نیست . شما میخواهی یکسری تصاویر رو از کامپیوتر بدی به مونیتور یا تلویزیون که کار سختی نیست .
M3RS4D 50062 (14-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks