سوالمون خیلی پرت بود؟ من وارد نیستم.
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سوالمون خیلی پرت بود؟ من وارد نیستم.
M3RS4D 50062 (12-02-15)
کاربر شهرسختافزار
این مانیتور نوع خاصی داره؟ میشه چند نمونه معرفی کنید؟ فقط باید Hdmi داشته باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر من شما باید توضیح کامل بدید . برای کجا استفاده میخواهی کنی . میخواهی چه عناوینی پخش کنی . باید توضیح دقیق بدید تا من راه حل بدم . بیست سوالی نیست که من حدس بزنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (12-02-15)
کاربر شهرسختافزار
میخواهیم در سالن یک وسیله ای نصب کنیم(که من اینجا نمیدانم در اصلاح فنی چی بهش میگن. مانیتور؟ تلیزیون مانیتور؟ lcd panel ؟ و فرق اینها هم راستش نمیدانم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از پشت سیستم در اتاق اطلاعیه بنویسیم. تصویری چخش کنیم. یعنی وصل ش کنیم به کاپیوتر
و اونجا پخش بشه. فاصله هم چندین متر هست تا اتاق...
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخت. باید مانیتور 40 اینچ ال جی بخریم؟ که دارای کابل hdmi باشد؟ من در سایت مادیران مانیتور 40 اینچ ندیدم راستش..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
عزیز میشه یکی دو نمونه مانیتور رو معرفی کنید؟
سایت گلدیران رو چک کنید . تلویزیون الجی گارانتی گلد ایران هست . اگر میخواهید کمتر هزینه کنید xvision بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماديران - X.Vision TV LE-46KD40-مشخصات، بررسي و خريد-تلويزيون ايكس ويژن
iranch (14-02-15), M3RS4D 50062 (14-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks