اگر فقط میخواهید به pc وصل بشه مونیتور . اگر میخواهید وسایل دیگه هم متصل کنید پس تلویزیون لازمه . وجود ریموت در تلویزیون هم برای چنین کاری لازمه . چون واقعا نیاز هست . شما باید ببینید جاهای مشابه شما از مونیتور استفاده کردند یا تلویزیون
کاربر شهرسختافزار
عزیز شرمنده ما سوال های مبتدی میکنیم.راستش وارد نیستیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینها همین تلویزیون های معمولی تو خونه همه هست؟ یا فرق داره؟ یعنی هر تلویزیونی که پورت hdmi داشت . مشکل حل هست؟ میشه بزنیم به خروجی کارت گرافیک و تمام؟
این کیس پورت hdmi نداره. باید کارت گرافیک بخریم؟
شما در این تاپیک گفتید مانیتور یک وسیله خروجی هست که میتونه سیگنال از کارت گرافیک بگیره و پخش کنه. اما الان تلویزیون ما داریم میگیریم.فرق مونیتور با تلویزیون این هست . تلویزیون دارای تیونر هست و میتونید کانال ها رو مشاهده کنید . هم آنالوگ دارد و هم دیجیتال تیونر
مونیتور یک وسیله خروجیست که سیگنال ها رو از کارت گرافیک میگیرد و نشان میدهد
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 14-02-15 انجام شده است
اگر فقط میخواهید به pc وصل بشه مونیتور . اگر میخواهید وسایل دیگه هم متصل کنید پس تلویزیون لازمه . وجود ریموت در تلویزیون هم برای چنین کاری لازمه . چون واقعا نیاز هست . شما باید ببینید جاهای مشابه شما از مونیتور استفاده کردند یا تلویزیون
M3RS4D 50062 (14-02-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من قاطی کردم رفت
قاطی کردی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیلش واضح هست . توصیه میکنم این کار رو به متخصصش بسپری. من راهنمایی های لازم رو به شما کردم . شکافتن اتم هم نیست . شما میخواهی یکسری تصاویر رو از کامپیوتر بدی به مونیتور یا تلویزیون که کار سختی نیست .
M3RS4D 50062 (14-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks