1-سلام یه سوال اینکه سی پی یوی من فرکانسش 4/7 باید باشه تو حالت عادی اما چرا حتی توی تست aida با فرکانس 4/3 کار میکنه تو فول لود؟(از تسک منیجر چک کردم بدون trottle stop)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-چون دیدم سی پی یو در حالت عادی روی 4/3 کار میکنه فرکانسشو با trottle تا 4/3 آندرکلاک کردم و offset روی -106 گذاشتم که پایدار بود و ماکزیمم دما ده درجه کمتر شد و نهایتا روی 69 موند بعد چند دقیقه تست aida که خیلی عالی بود قبلا تو حالت عادی با همین تست تا 69 هم میرفت.
3-از منوی tpl گزینه shift speed رو فعال کردم و فرکانس روی 5 گیگاهرتز گذاشتم و offset هم جوری تنظیم کردم که تو قسمت بالا ارور نداد اما فرکانس از 4/7 بالاتر نرفت(حتی توی برنامه trottlestop)البته فقط با تست trottle stop به 4/7 رسید وگرنه با تست aida از تسک منیجر یا trottle stop چک کردم تا 4/5 رسید.کلا من هر فرکانسی بدم حدود 200 مگاهرتز کمتر نشون میده تو تسک منیجر و فقط trottle stop تقریبا درست نشون میده.
یه حالت پرفورمنس هم ایجاد کردم کا با -94 پایدار و بدون ارور موند. overclock1.jpgoverclck2.jpgoverclock3.PNG

Bookmarks