می تونید 9900 K بندازید با همین کولر و اگر دیدید دماش بالا میره میتونید از طریق بایوس و نرم افزار هم مصرف واتش رو محدود کنید و هم فرکانس بوستش رو که داغ نکنه
اول چک کنید ببینید خنک کننده تون رو شرکت سازنده براش چه توان واتی رو اعلام کرده که قادر به خنک کردن هست و میتونید عددی 10 یا 20 وات کمتر از اون عدد اعلامی رو توی بایوس ست کنید.
آندرولتینگ باعث کاهش کارایی نمیشه بلکه اتفافا تا حدی هم کارایی رو افزایش میده چون وقتی پردازنده خنک تر باشه میتونه توی فرکانس بالاتر به مدت بیشتری کار کنه.
البته آندرولتینگ با اورکلاکینگ تضاد داره و برای اورکلاک معمولا نیازه که ولتاژ را بیشتر کرد که قطعا شما به این خنک کننده قصد اورکلاک ندارید.
و اینکه هر چی کیفیت ویفر بهتر باشه میتونید عدد بیشتری رو برای آندرولت وارد کنید.
برای هر پردازنده هم عدد متفاوت میشه اما با اعمال مرحله ای و اضافه کردن اندک اندک عدد میتونید به عدد مناسب دست پیدا کنید . روی عددی که دیگه هنگ کرد باید عدد یک پله قبل تر رو اعمال کنید براش.
با THROTTLE STOP میتونید هم توان حرارتی پردازنده رو در صورت نیاز محدود کنید.
هم با آندرولت کردن با 9900K هم به راحتی کار کنید
هم میتونید 4 تا پروفایل بسازید.
من 4 تا با عنوان پاور سیوینگ و بالانس و گیم و اورکلاک ساختم و تنظیمات بهینه هر کدوم رو اعمال کردم.
برای مثال توی پاور سیوینگ گذاشتم فقط روی فرکانس بیس کار کنه و آپشن های کاهش مصرف انرژی رو هم فعال کردم.
تو بالانس هسته ی اول 5 گیگاهرتز و بقیه 4
تو گیم هسته ی اول 5 و بقیه 4.5
توی اورکلاک همه 5 که البته با کولر قبلی 5.2 بود
و هر پروفایل رو جدا میتونید عدد متفاوتی برای آندرولت بدید چون مثلا روی فرکانس پایه عدد بیشتری برای آندرولت میتونید بدید و سیستم پایدار کار کنه تا پروفایلی که فرکانس بوست بالا بهش دادید.
و نرم افزار رو هم میتونید تو اسکجوال ویندوز بذارید که همیشه با استارت ویندوز شروع به کار کنه.
براتون عکسای تنظیماتش رو میذارم.

خمیر سیلیکونتون هم خوبه اگر اصل بوده باشه و تاریخش نگذشته بوده باشه.
فن ها رو هم اونجوری که توضیح دادید درست نصب کردید.
درصد کار کردن فن منظورم دور گردشش یعنی RPM بود. با منظم کردن نمودارش توی بایوس میتونید بگید که تو چه دمایی فن با چه سرعتی کار کنه.
دمای 80 توی فول لود هم اشکالی نداره.