طی یکی دو روز آینده منتظر خبر های خوبی باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بچه ها همه تا میتونید لپتاپ بیارید افرصت استفاده از نت رایگان رو از دست ندهید!!! من که حد اقل 3 تا وین باید دانلود کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
طی یکی دو روز آینده منتظر خبر های خوبی باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
behrouz8 (19-11-09), Curtis (18-11-09), D J V A H I D (18-11-09), Extreme (18-11-09), Hessam_7800gtx (18-11-09), ViViD (18-11-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها زمان دقیق برگذاری نمایشگاه کی شد ؟! از چندم و چند شنبه ؟! میخوام کارام رو راست و ریست کنم با یکی از دوستان بیام !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (18-11-09)
4تا 7 آذر
یعنی از چهر شنبه تا شنبه
که روز جمعه و شنبه تعطیل هست دی:
Curtis (18-11-09), D J V A H I D (18-11-09)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز ... با اینترنت 64 کیلوبایتی چی میخوای دانلود کنی ؟! قرار بر این شده که اینترنت 64 کیلوبایتی به صورت وایرلس در اختیار عموم قرار بگیره !!! خیلی خوشحال نباشید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول ... عالیه ... فکر کنم همه بیان ... احتمالا سوزن بندازیم پایین نمیاد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها از همین الان یه قرار فیکس کنید واسه برو بچ pcn ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (18-11-09)
سلام ..
البته یه تغییر کوچک ایجاد شده و آن هم شروع نمایشگاه از تاریخ سوم هست ( سه شنبه )
بنابراین مدت زمان نمایشگاه به 5 روز افزایش یافته
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
ALIRE7A (18-11-09), Curtis (18-11-09), D J V A H I D (19-11-09), Extreme (18-11-09), Labyrinth (18-11-09), MicroSystem (18-11-09)
|
|
اوه من بد بخت شدم
وایییییییییی خدای من
Curtis (18-11-09), D J V A H I D (19-11-09), MicroSystem (18-11-09)
http://www.iranelecomp.ir/
عنوان : پانزدهمين نمايشگاه بين المللی الکترونيک، کامپيوتر و تجارت الکترونيکی
محل برگراری: تهران - محل دائمی نمايشگاه بين المللی جمهوری اسلامي يران
ساعت بازديد: 9 صبح الي 16 بعدازظهر
تاريخ برگزاري: 7-3 آذرماه 1388
کاربر شهرسختافزار
سلام
پیام جان مطمئنی هستید شما ببخشید البته زمان 3 الی 7 هست
سلام :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید متوجه نشدم چی گفتی ؟
منظورت اینه که من هستم یا نه !!؟
من کل روز ها رو هستم. بعلاوه قرار ملاقات دوستان خودمون که زمانش را فردا اعلام می کنیم.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks