be careful (09-03-10), Hamid2547 (24-02-10), mehransss (24-02-10), mohammad1985 (24-02-10), ripek (26-02-10)
be careful (09-03-10), Hamid2547 (24-02-10), mehransss (24-02-10), mohammad1985 (24-02-10), ripek (26-02-10)
HWBOT SSA Member
صد البته اگر من رو صد بار بکشند من باز EVGA بخواطر بورد خوبش تحسین می کنم. اگر بخوای بسوزونیش هم نمی سوزه :دی جهت اطلاع این بورد رنگ مشکی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من یاد گرفتم به تمام نظرات احترام بزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به احتمال قوی استادتون در مورد این قضیه دلیلی خواهید داشت. ولی من اگر بودم خفتش می کردم تا توضیح بده.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
D J V A H I D (24-02-10), ripek (26-02-10)
|
|
یعنی به نظر شما برد EVGA از برد Rampage Extreme بهتر هستش !!!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونی که کدوم را میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
ripek (26-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز EVGA روی چیپ X48 بردی تولید نکرد که ما بتونیم اون رو با Rampage Extreme مقایسه کنیم ولی اگه تولید میکرد بدونه شک میتونست برتر از RE باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی در چیپ X58 میتونید خودتون تستهایی که با Rampage ll Extreme زده شده رو با Evga X58 Classified مقایسه کنید !
بدون شک برتر هست .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
HWBOT SSA Member
البته نمی خوام تاپیک به بی راحه برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی کسی اسم رمپیج نبر که حالم بد میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من رو هزار بار بکشن ولی رمپیج نمی گیرم (اول این یکی بره گرانتی برگرده برا هفت پشتم بسه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA رو اگر بگیری مسابقه دومیدانی روی بوردش برگذار کنید باز هیچیش نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
عضو VIP شهرسختافزار
بهتره تا 1 شنبه هفته بعد صبر کنید بعد نظر بدید ... طرف کم کسی نیست ها !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ولی مزخرفه !
بردهای گیگا اکثرا آبیه ! پس با این حال مادر برد 110 تومنی من و یا حتی یه مادربرد 400 تومنی گیگا از مادربرد قبلیم که 70 تومنی بود و ساخت ایسوس بدتر هستن !!!
یه تایپکم باید بزاریم خرافات فقط در ایران مثل اون تایپک عکسهای فقط در ایران !
DX400
کاربر شهرسختافزار
به یه نکته باید توجه کرد که بالاخره واژه "پروفسور" بیخودی اول اسم کسی نمیاد . اقای مهندس و اقای دکتر شاید ولی کسی که پروفسور هست حتما یه چیزی داشته یا از یه چی سردرمیاره که بهش این مقام رو میدن .بهتره تا 1 شنبه هفته بعد صبر کنید بعد نظر بدید ... طرف کم کسی نیست ها !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسبت رنگ به کیفیت فکر میکنم یه چیزه کلی باشه نه تفاوت کیفیت مادربورد ها .
|
|
بابا این حرفها الکی الان MSI داره بالای 90 درصد برداش را سیاه میزنه یعنی شما میگید همه برداش یک کیفیت را دارند . به خدا اگه اینجوری باشه.
یا برد MSI X58-Pro قهوه ای و برد X58-Pro E به رنگ سیاه اگه کسی تونست بین قطعات این بردها یک تفاوت به غیر از تراشه صوتش که یکی ALC889 و دیگری ALC888s پیدا کنه یک جایزه داره
AMD>INTEL (25-02-10), amir.45 (25-02-10), mohammad1985 (25-02-10), ripek (26-02-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحيد جان عزيز. هر برندي بنا به سليقه خودش روي بوردهاش يک يا چند رنگ بکار ميبره. شايد در يک برند خاص اين رنگ معناي خاصي داشته باشه اما معمولا ربطي به کيفيت نداره. براي مثال شما بورد گيگابايت تک پردازنده غير از آبي سير وجود نداره. پس طبق گفته استاد شما بايد درجش F باشه!!! يعني گيگابايت داره اعلام مي کنه که مادربوردهاش داراي درجه F هستند!!!! مگه ديوونست؟؟؟
اما مثلا در بوردهاي اينتل تک هسته اي سبز رنگها معمولا DDR2 Support و قهوه اي سير DDR3 Support هستند.
در کل بنده مطمئنم که مساله رنگ کاملا از کيفيت جداست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks