باید یک دیوان از این خرافات سخت افزاری درست کرد .
Printable View
باید یک دیوان از این خرافات سخت افزاری درست کرد .
صد البته اگر من رو صد بار بکشند من باز EVGA بخواطر بورد خوبش تحسین می کنم. اگر بخوای بسوزونیش هم نمی سوزه :دی جهت اطلاع این بورد رنگ مشکی هست:lol:نقل قول:
اما من یاد گرفتم به تمام نظرات احترام بزارم :1. (26):نقل قول:
به احتمال قوی استادتون در مورد این قضیه دلیلی خواهید داشت. ولی من اگر بودم خفتش می کردم تا توضیح بده.
یعنی به نظر شما برد EVGA از برد Rampage Extreme بهتر هستش !!!!؟:lol:نقل قول:
میدونی که کدوم را میگم :wink:.
دوست عزیز EVGA روی چیپ X48 بردی تولید نکرد که ما بتونیم اون رو با Rampage Extreme مقایسه کنیم ولی اگه تولید میکرد بدونه شک میتونست برتر از RE باشه .نقل قول:
ولی در چیپ X58 میتونید خودتون تستهایی که با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] زده شده رو با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مقایسه کنید !
بدون شک برتر هست .
با تشکر :11():
البته نمی خوام تاپیک به بی راحه بره:yes:نقل قول:
ولی کسی اسم رمپیج نبر که حالم بد میشه :whistle: من رو هزار بار بکشن ولی رمپیج نمی گیرم (اول این یکی بره گرانتی برگرده برا هفت پشتم بسه):lol:
EVGA رو اگر بگیری مسابقه دومیدانی روی بوردش برگذار کنید باز هیچیش نمیشه:yes::gasp::lol:
بهتره تا 1 شنبه هفته بعد صبر کنید بعد نظر بدید ... طرف کم کسی نیست ها !!! :gasp:
ببخشید ولی مزخرفه !
بردهای گیگا اکثرا آبیه ! پس با این حال مادر برد 110 تومنی من و یا حتی یه مادربرد 400 تومنی گیگا از مادربرد قبلیم که 70 تومنی بود و ساخت ایسوس بدتر هستن !!!
یه تایپکم باید بزاریم خرافات فقط در ایران مثل اون تایپک عکسهای فقط در ایران !
به یه نکته باید توجه کرد که بالاخره واژه "پروفسور" بیخودی اول اسم کسی نمیاد . اقای مهندس و اقای دکتر شاید ولی کسی که پروفسور هست حتما یه چیزی داشته یا از یه چی سردرمیاره که بهش این مقام رو میدن .نقل قول:
بهتره تا 1 شنبه هفته بعد صبر کنید بعد نظر بدید ... طرف کم کسی نیست ها !!! :gasp:
نسبت رنگ به کیفیت فکر میکنم یه چیزه کلی باشه نه تفاوت کیفیت مادربورد ها .
بابا این حرفها الکی الان MSI داره بالای 90 درصد برداش را سیاه میزنه یعنی شما میگید همه برداش یک کیفیت را دارند . به خدا اگه اینجوری باشه.
یا برد MSI X58-Pro قهوه ای و برد X58-Pro E به رنگ سیاه اگه کسی تونست بین قطعات این بردها یک تفاوت به غیر از تراشه صوتش که یکی ALC889 و دیگری ALC888s پیدا کنه یک جایزه داره
نقل قول:
وحيد جان عزيز. هر برندي بنا به سليقه خودش روي بوردهاش يک يا چند رنگ بکار ميبره. شايد در يک برند خاص اين رنگ معناي خاصي داشته باشه اما معمولا ربطي به کيفيت نداره. براي مثال شما بورد گيگابايت تک پردازنده غير از آبي سير وجود نداره. پس طبق گفته استاد شما بايد درجش F باشه!!! يعني گيگابايت داره اعلام مي کنه که مادربوردهاش داراي درجه F هستند!!!! مگه ديوونست؟؟؟
اما مثلا در بوردهاي اينتل تک هسته اي سبز رنگها معمولا DDR2 Support و قهوه اي سير DDR3 Support هستند.
در کل بنده مطمئنم که مساله رنگ کاملا از کيفيت جداست.