قضیه جدی شده ... :1. (27):
من یک شنبه تا دوشنبه با دست پر خواهم اومد ... :yes:
Printable View
قضیه جدی شده ... :1. (27):
من یک شنبه تا دوشنبه با دست پر خواهم اومد ... :yes:
چی شد ؟!! :1. (23):
متاسفانه باز isp وحید جان گیر داده به فروم :1. (28): و ایشون نمیتونن وارد فروم بشننقل قول:
البته شهریار گرامی پیگیر مشکلشون هستند :give_rose:
امیدوارم هرچه زودتر مشکل ایشون حل بشه و بتونیم در خدمتشون باشیم
سلام ... بابت تاخیر ببخشید ... آخه دسترسی من واسه مدتی مسدود شده بود که با پیگیریهای مدیر محترم سایت (shahryar ) عزیز برطرف گردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
======
من موضوع رو به استاد گفتم ... دلخور شد ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و گفت شما نباید این موضوع رو به صورت پابلیک بیان میکردی و من هنوز این رو به اثبات نرسوندم و نبایدم کسی با این اوصاف این صحبتها رو قبول کنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه سری موارد هست که باید به موضوع اضاف بشه و شاید هم من بخوبی بیانش نکردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خلاصه در همین جا از دوستان عزیز و از استاد گرامی پوزش میطلبیم و منتظر پاسخ کاملشون مبنی بر این فرضیه و به اثبات رسوندنش خواهیم ماند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منتظر پاسخ تکمیلی در آینده باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این اصلا جواب قانع کننده ای نبود .. قصد توهین ندارم اما به نظرم یه چیزی گفته فکر نمیکرده حرفشو جدی بگیرن :yes: .. گیریم که حرفش درسته اما فعلا نتونسته ثابت کنه، وقتی این موضوع رو مطرح میکنه بر اساس یه منطق یا استدلال خاصی باشه نه ...نقل قول:
نقل قول:
من حتم دارم به اثبات خواهد رسوندش ... طرف به این راحتیا از سر قضیه نمیگذره ... البته اینطور که من میشناسمش ... :yes:
با چه امکانات تحقیقاتی میخواد به اثبات برسونه
خدا داند و بس ... :wink:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وحید جان نارحت نشی ولی اگر من جای همین پروفسور غیبی بودم به کلاسم راهت نمی دادم ! (حالا خوبه نیستم ! خیلی شانش آوردی ! :lol: )
اینو واسه این میگم که اول باید روی مطلبی که شنیدی کامل فوکوس بدی (اصلا دیدی یه وقت اشتباه متوجه شدی ! ) بعد بیای تو فروم مطرح کنی تا استاد هم به هر حال یه وقت ضایع نشه ! البته تقصیر استاد هم بوده که بدون دلیل این حرف رو زده !
در مورد اون لیست هم فکر کنم اگر برعکس بشه صحیح ترترتره ! Oops !