سلام میشه مصارفتون رو بفرمایین؟ بنده حقیر زیاد با مصارف خانگی آشنا نیستم.
دوستان یه مودم ADSL برای خونه می خوام
قیمت مهم نیست ولی مایل به دور ریختن پول و هزینه غیر نیاز نیستم
لطفا از پیشنهادتون از ضعف و قوت کار هم بگید تا بهتر راهنمای بشم
پورت USB هم برای وصل شدن پرینتر و یا هارد هم داشته باشه چه بهتر
|
سلام میشه مصارفتون رو بفرمایین؟ بنده حقیر زیاد با مصارف خانگی آشنا نیستم.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
filtrmiltr (06-08-16)
filtrmiltr (06-08-16), mohammad- (07-08-16)
Tenda DH301 Wireless High Power N300
7dbiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (06-08-16)
filtrmiltr (06-08-16), mohammad- (07-08-16)
والا من خودمم دقیق نمی دونم که فرق مصارف خانگی با حرفه ای چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط چند جا دیدم که توصیه مصارف حرفه ای با خانگی فرق داشت گفتم خانگی
در اصل من تو خونه چند تا گوشی و لپ تاپ دارم که می خوام اینترنت در بهترین وجه بهش برسه
البته مایلم یه خورده آینده نگری هم داشته باشم مثلا داشتن یو اس بی در آینده شاید بدردم بخوره ولی الان نه
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
TechRadar (06-08-16)
|
جالبه هیشکی ایسوس پیشنهاد نداد فک می کردم ایسوس از پیشنهادات باشه
در ضمن قیمت ها رو هم لطفا بگید
خب حتماً محصولات بهتری نسبت به ایسوس بوده که آقا امید پیشنهاد دادن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی برند ها حالا تبلیغات می کنن اما کارایی رو متخصص ها و کسانی که اون رو داشتن بهتر می دونن.
بعضی برند ها هستن که تو بعضی چیز ها سر رشته ندارند. برای مثال D-Link تبلت هم تولید کرده اما حتی کسی بهشون نگاه هم ننداخته اما مودم های خوبی داره.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
AMD>INTEL (06-08-16), DOOM999 (06-08-16), filtrmiltr (06-08-16), mohammad- (07-08-16)
اگر اسوس میخوایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS DSL-N12HP Modem Router
195 تومنه
دستگاه خوبیه با دو آنتن قدرتمند
DOOM999 (06-08-16), filtrmiltr (06-08-16), mohammad- (07-08-16), Nima061 (06-08-16), TechRadar (06-08-16)
راستش من تا حالا فکر می کردم لینک سیس هم گرونه و هم نایاببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی الان دیدم هم پیدا می شه و هم قیمتش هم زیر دویست تومنه
از دیگر مشخصات خوبش نداشتن آنتنه از ظاهرش خیلی خوشم اومد راستش من زیاد از ظاهر مودم با آنتن خارجی خوشم نمی آد
فقط می شه یه مقایسه ای با ایسوس n12 هم داشته باشید
راستی USB هم داره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks