filtrmiltr (06-08-16), mohammad- (07-08-16)
لینک سیس با گارانتی آواژنگ این سری اومده که همین باعث میشه از نظر خدمات هم خیالتون راحت باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به موقعیتی داره که میخواهید استفاده کنید .
لینک سیس این مدل uSB نداره .
مودم USB دار چی پیشنهاد می کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
|
D-Link DSL-2790Uبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Linksys X3500
دی لینک 2877 چطوره
به خاطر دو تا USB و قیمتش پرسیدم
معقوله و یا نامعقول؟
این رو بررسی میکنم به شما اعلام میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی نشد بالاخره؟!😂
این مودم رو تست نکردم . نمیتونم نظر صدرصدی درباره این محصول بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
این مودم رو تست نکردم . نمیتونم نظر صدرصدی درباره این محصول بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (09-08-16), mohammad- (09-08-16)
دوستان برخلاف خیلی از خرید هام (دوربین ، لپ تاپ ، کیس کامل برای مصارف خاص ، حتی مودم 3g ,....) که در کمال بی دانشی فقط با سرچ و مطالعه در اینترنت و راهنمایی در فروم ها می تونستم با دلایل درست و دقیق و روشن به وسایلی که بدرد من میخوره پی ببرم و در صورت هزینه در رنج های مختلف چه چیزهایی به دست می آرم و چی از دست می دم. ولی این دفعه برای انتخاب مودم کاملا گیج شدم
هنوز نفهمیدم چه امکاناتی برای من کافیه ، کدوم امکانات برام بلااستفاده است و چه امکاناتی برام می تونه آینده نگرانه باشه...
همچنین هنوز نتونستم انتخاب های خوب در رنج های مختلف قیمتی رو پیدا کنم
کاش یه سری مطالب خوب در این زمینه پیدا می شد
با این حال هنوز نا امید نشدم
فعلا همینجوری دس گزاشتم روی مودم ایسوس مدل DSL-AC68U Dual
نمی دونم مورد خوبیه ؟
برام مناسبه ؟ یا برام زیادیه ؟
گزینه های مناسب تری هم می تونم داشته باشم؟
اگه در این موارد راهنماییم کنید سپاس گزار می شم
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks