پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
نقل قول:
من همه ی این آکوستیک هارو دانلود کردم وبا نرم افزار setool 2lit همون جوری که آموزش دادین عوض کردم هیچ صدایی از گوشی نشنیدم. بعد آکوستیک اورجینالشو نصب کردم صدای مکالمش که نیومد صدای player هم نیومد.وقتی آکوستیک دانلود شده رو از حالت زیپ خارج میکنیم یه چند تا فایل داره این آکوستیک اورجینال w700 یه 82 تا فایل داره وقتی اونو زیپ میکنم و وارد برنامه می شم وقتی کارای نصبو می کنم و روی دکمه ی flash میزنم وسپس دکمه ی ready در محیط نرم افزار سمت چپ همون جایی که لوگ گوشی رو می نویسه چند تا از اون فایل های آکوستیکو نمی تونه write کنه و مینویسه couldn t write و بعد write نام فایلو مینویسه که نتونسته write کنه اما دوفایل هست که پایین همون قسمت یه کادر کوچیکه اونجا می نویسه Lo play.apf(48/82)f و بعد روی فایل چهلونهمی نام فایلو مینویسه Notedub.cFG(49/82)l منظور از cFG و apf فرمت فایله.خوب داشتم می گفتم روی این دو تا فایل که در حال write هست توی همون کادر کوچیک یکمی گیر میکنه وبعد write نمیکنه اما این چهلومیه وبقیه تا 82 رو بعضی رو write می کنه بعضی رو نمیکنه ونهایتم که گوشی صدا نداره لطفا کمکم کنید که من گوشیمو درست کنم به نظرتون میشه اینجوری از گوشی استفاده کرد آیا مشکل از گوشیه یا از کامپیوتر من یا از نرم افزاره یا ازآکوستیک؟راهی داره؟کمک
راستی فریمور گوشیمم r1ca021 هست با cid 49
یه مین فلش بزن درست میشه.
من دقیقا همین CID دستم بوده و فایل ها آکوستیک رو عوض کردم.
راستی اگه بلد نیستی ببر بیرون تا درستش کنن زیاد سر به سرش نذلر:great:
پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
ممنون که راهنماییم کردین من گوشیم سریال چنجه.
میتونین یه جایی رو معرفی کنین که fs و main رو دانلود کنم یا لینکشو قرار بدین برام ممنوم میشم
نقل قول:
ممنون که راهنماییم کردین من گوشیم سریال چنجه.
میتونین یه جایی رو معرفی کنین که fs و main رو دانلود کنم یا لینکشو قرار بدین برام ممنوم میشم
پيشنهاد من اينه كه بدي به يه فرد متخصص ولي باشه با PM بهت مي گم چكار كني
با تشكر
سلام دوستان
من یه مدت نبودم...
شما نیازی به فلش نداری که
عزیزم شما آکوستیکتو اشتباه ریختی... یعنی ماله یه گوشی دیگه رو ریختی
باید ماله w700 رو بریزی
شایدم فولدر هارو اشتباه درست کردی آدرسش اینه: ifs/settings/acoustic
در ضمن پسوند فایل باید .zip باشه توجه کن .zip
اینایی رو که گفتم چک کن و دوباره انجام بده اگر بازم مشکل داشتی بگو تا برات مین و اف اس بزارم تا فلش کنی
فریم ویر گوشی رو بایه لوگ گیری از گوشی میتونی در بیاری آموزشش تو صفحه های اول هست
موفق باشی عزیز.
اینم لینک اوکستیک اوریجینال دبلیو700
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام بچه ها راستی گوشیمو بردم.مغازه فلش کردم.درست شد.وقتی رفتم تو مغازه به تعمیر کار گفتم آکوستیک گوشی رو عوض کردم.اینجوری شد!تعمیر کار نمی دونست آکوستیک چیه یا پچ چیه.بعد گوشیمو باز کرد گفتد بازر زنگش سوخته بعد عوضش کرد حالا خدا می دونه که واقعا اینجوری شده یا دروغ گفته بعد به قول خودش بازر زنگشو عوض کرد و گوشی رو با باکس فلش کرد و گوشیم درست شد
حالا یه w700 رو با مین و اف اس خودش که گوشی هم چنج بود با برنامه ای که معرفی کرده بودی.طبق آموزش فلش کردم.گوشی بالا اومد.پچ please wait رو نصب کردم گوشی این مرحله رو پشت سر گذاشت.و بعد ارور اپراتور ررو داد. حالا چه جوری مسشه گوشی درست شه. ارور اپراتورو نده؟
لطفا کمک کنید
سلام من با ستولز این کار را انجام میدم
گوشی من چنجیه و 49 است.
آیا نیاز به پچ Please wait هست یا نه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
بعد هم میگن اگه منوی فلش توش بریزم بعد یک بار گوشیا ریست کنم براش مشکل پیش میاد؟
درسته؟