پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
سلام من گوشیم k810 db2020 با فریمور r6bc002 هست میخواستم بدونم چطوری میتونم با برنامه setool 1.11 فریمور گوشیمو به k810 sw-r8ba024 تغیر بدم لطفا به صورت کامل توضیح بدید
من گوشیمو فلش کردم میخواستم ببینم چطوری میتونم دوباره به زباناش فارسی اضافه کنم؟
چطوری فریمورو تو گوشی فلش کنم؟
من بعد از فلش کردن وقتی گوشی رو روشن میکنم کلید های مخصوص دوربین که باید موقع دوربین روشن بشن دائم روشنند باید چیکار کنم؟ ممنون
پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
نقل قول:
سلام من گوشیم k810 db2020 با فریمور r6bc002 هست میخواستم بدونم چطوری میتونم با برنامه setool 1.11 فریمور گوشیمو به k810 sw-r8ba024 تغیر بدم لطفا به صورت کامل توضیح بدید
دوست عزیز امکان تعویض فریمور وجود نداره. یعنی نمیشه فریمور رو به طور کامل عوض کرد بلکه میشه دوباره از نو انداخت و به اصلاح مجددا فلش کرد.
نقل قول:
من گوشیمو فلش کردم میخواستم ببینم چطوری میتونم دوباره به زباناش فارسی اضافه کنم؟
شما باید از فریمور های مخصوص خاورمیانه که معمولا با کلمه EAST مشخص میشن رو دانلود کنید. این فریمور ها زبان فارسی رو هم دارند.
نقل قول:
چطوری فریمورو تو گوشی فلش کنم؟
من بعد از فلش کردن وقتی گوشی رو روشن میکنم کلید های مخصوص دوربین که باید موقع دوربین روشن بشن دائم روشنند باید چیکار کنم؟ ممنون
آموزش کاملا فلش رو می تونید تو همین تاپیک یا تاپیک های مرتبط در انجمن :
* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بینید ! :give_rose:
من منوی گوشی رو عوض کردم حالا اگر بخوام به حالت اول بازگردونم باید چیکار کنم؟
شما باید منوی فلش رو به یک تم بچسونید و وقتی هم تم رو عوض کنید منو عوض میشه !
ولی اگر آیکون رو کامل فلش کردید و عوض شدند باید آیکون های جدید رو فلش کنی رو گوشی !
سلام من یه گوشی z530 دارم فلش کردم زبان فارسی نداره چکار باید بکنم جون من جواب بدین؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با عرض سلام من يك K800 كه به K810 تبديلش كردم مي خواستم ببينم فريمور گوشيم رو چطور پيدا كنم؟
سلام،
آیا کسی هنوز هست اینجا؟ سوال داشتم.
یا شهر ارواح شده!