پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
سلام
گوشی من s500
فریمورش هم r8be001هستش
چه نرم افزارهایی واسش هست؟:wink:
پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
سلام من وقتی میخام آپدیت کنم این ارور رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گوشی z770 Ducati Edtition
سلام حاجی!من هر کاری کردم نتونسنم منو گوشیمو عوض کنم!گوشیمw610هست.توضیح ناقصه:1. (27):
نقل قول:
سلام من وقتی میخام آپدیت کنم این ارور رو میده
گوشی z770 Ducati Edtition
مراجعه کنید :
نقل قول:
سلام حاجی!من هر کاری کردم نتونسنم منو گوشیمو عوض کنم!گوشیمw610هست.توضیح ناقصه:1. (27):
شما باید منوی فلش رو به یک تم اتصال بدی که آموزش هاش موجوده ! :1. (21):
درسته . من تویه برنامه انجام دادم ویه تم در فولدر خروجی قرار داد که ریختم رویه گوشی ولی فلش رو نشون نداد!
سوال:فایل فلش رو تویه گوشی باید کجا بزارم؟
اگه میشه لینک آموزش رو بذارید:1. (40):
نقل قول:
درسته . من تویه برنامه انجام دادم ویه تم در فولدر خروجی قرار داد که ریختم رویه گوشی ولی فلش رو نشون نداد!
سوال:فایل فلش رو تویه گوشی باید کجا بزارم؟
اگه میشه لینک آموزش رو بذارید:1. (40):
منوی فلش فقط روی گوشی های W810 و W550 تست شده و جواب داده !
مسیر منوهای فلش »
tpa/preset/system/desktop/ flash
من دوباره توضیح رو خوندم.
tpa/preset/system/desktop/ flash این مسیر رو باید با برنامه setool2lite بریزم یا همین جوری خودم درست کنم:1. (21)::11():
نقل قول:
من دوباره توضیح رو خوندم.
tpa/preset/system/desktop/ flash این مسیر رو باید با برنامه setool2lite بریزم یا همین جوری خودم درست کنم:1. (21)::11():
پس شما آموزش رو كامل نخوندي ! :1. (26):
خوب توجه كن :
نقل قول:
حال می خواهیم برای مثال درایو صدا را تعویض کنیم . می دانیم مسیر درایو صدا
ifs/settings/acoustic
است. باید این گونه عمل کنیم که اول پوشه ای به نام ifs می سازیم سپس داخل آن پوشیه ای به نام settings و در آخر در آن پوشه ای به نام acoustic سپس درایو صدا یا آکوستیک را در آن قرار می دهیم.سپس آن را زیپ کرده ( با فرمت ZIP) و در قسمت MISC FILE آن ار ADD می کنیم و باز تاکید می کنم مدل گوشی را انتخاب می کنیم و روی گزینه ی FLASH کلیک می کنیم و به روش گفته شده گوشی را به کامپیوتر وصل می کنیم. منتظر می شویم تا کار برنامه تمام شود سپس گوشی را جدا کرده , باتری را در آورده و دوباره سر جایش می گذاریم و گوشی را روشن می کنیم.
حالا شما بايد پوشه ها رو به اين ترتيب بسازي :
tpa/preset/system/desktop/ flash
بعد كلا پوشه tpaرو مياي Zipمي كني و در قسمت MISC FILE اونو Add مي كني و بر روي Flash كليك مي كني (مدل گوشي رو هم انتخاب كن و بقيه توضيحات .... )
موفق باشي ... :give_rose:
سلام میخواستم بدونم نرم افزاریی هست که بشه گوشی جی 900 را منوهاش را فارسی کرد یا نه اگه هستش لطفا برام بذارید؟ تشکر
کسی هست منو بری هک گوشی G700 راهنمایی کنه؟