پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
نقل قول:
سلام
براي فلش در main frame از اين فايل استفاده كردمW810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.zip
و براي misc از اين W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.zip
ولي اين eror رو ميده
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
Can't get packet properties.
wrong response, break.
loader GDFS startup failed, that is fatal
Elapsed:458 secs.
Will backup GDFS now.
Abort all operations.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:55 secs.
به غير از اين دو فايل كار ديگه اي هم بايد كرد؟
گوشي w810cid49
ممنون
سلام برادر مشکل شما اینه که مین و اف اس رو unzip نکردی من تو آموزش گفته بودم که باید از حالت زیپ خارج بشه
لطفا دست به gdfs گوشیت نزن اصلا ربطی به اون نداره. نمی دونم چرا رفتید سراغ gdfs کاملا بی ربطه
پاسخ: هک و فلش گوشی های سونی اریکسون + تقویت صدا ، تعویض منو ، نصب پچ و ... در این تاپیک
من خیلی تو سونی اریکسون وارد نیستم.این درایور ها مال افزایش صداست؟
نقل قول:
من خیلی تو سونی اریکسون وارد نیستم.این درایور ها مال افزایش صداست؟
مجتبی جان اونایی که با اسم Acoustic هستند مربوط به صدا و اونایی که با اسم Camera هستند مربوط به دوربین می باشند.
سلام مي خواستم بگم اون نرم افزاري آقا سهيل معرفي كرده سالم بود و منم استفاده كردم وازش ممنونم
خوب دوتا سوال داشتم!
اوليم:من آكوستيك w700 رو عوض كردم صداش قطع شد.آكوستيك اورجينالشم گذاشتم صداي player اومد ولي هيچ صدايي در مكالمه تلفني ردو بدل نميشه.لطفا كمكم كنيد ؟
دومي:چه جوري ميشه فهميد فريمور گوشي چه ورژنيه؟
لطفا كمكم كنيد/
نقل قول:
اوليم:من آكوستيك w700 رو عوض كردم صداش قطع شد.آكوستيك اورجينالشم گذاشتم صداي player اومد ولي هيچ صدايي در مكالمه تلفني ردو بدل نميشه.لطفا كمكم كنيد ؟
تو همين تاپيك من چند تا معرفي كردم كه توسط خودم تست شده اونا بريز البته به همون روشي كه آموزش داديم
نقل قول:
دومي:چه جوري ميشه فهميد فريمور گوشي چه ورژنيه؟
ظاهرا پست اول اين تاپيك رو نخوندي و به عكس ها توجه نكردي
با تشكر