من دوباره توضیح رو خوندم.

tpa/preset/system/desktop/ flash این مسیر رو باید با برنامه setool2lite بریزم یا همین جوری خودم درست کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس شما آموزش رو كامل نخوندي ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خوب توجه كن :

حال می خواهیم برای مثال درایو صدا را تعویض کنیم . می دانیم مسیر درایو صدا
ifs/settings/acoustic
است. باید این گونه عمل کنیم که اول پوشه ای به نام ifs می سازیم سپس داخل آن پوشیه ای به نام settings و در آخر در آن پوشه ای به نام acoustic سپس درایو صدا یا آکوستیک را در آن قرار می دهیم.سپس آن را زیپ کرده ( با فرمت ZIP) و در قسمت MISC FILE آن ار ADD می کنیم و باز تاکید می کنم مدل گوشی را انتخاب می کنیم و روی گزینه ی FLASH کلیک می کنیم و به روش گفته شده گوشی را به کامپیوتر وصل می کنیم. منتظر می شویم تا کار برنامه تمام شود سپس گوشی را جدا کرده , باتری را در آورده و دوباره سر جایش می گذاریم و گوشی را روشن می کنیم.
حالا شما بايد پوشه ها رو به اين ترتيب بسازي :

tpa/preset/system/desktop/ flash

بعد كلا پوشه tpa‌رو مياي Zip‌مي كني و در قسمت MISC FILE اونو Add مي كني و بر روي Flash‌ كليك مي كني (مدل گوشي رو هم انتخاب كن و بقيه توضيحات .... )

موفق باشي ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید