توجه توجه
با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم
با کسب اجازه از اساتید محترم لازم دانستم تا کمی از تجربیات خود را در اختیار دیگر دوستان قرار دهم تا در فلش گوشیشون کمتر دچار مشکل بشن.
قبل از هر چیز بگم که اینجانب تا الان سه بار گوشیمو بردم بیرون و باکس فلش کردم. یه بار 15000 تومن بابت فلش GDFS ،یه بار چون اشتباهی کلید فلش رو زدم 5000 تومن بابت فلش کامل دادم،و یه بار چون به شارژ گوشیم توجه نکردم وسط کار شارژ تموم کرد، و مثل این بود که وسط کار گوشی رو از کابل جدا کنی و دوستان حتما میدونن که عواقبش چیه... اما جالب اینجاس که این بار 3000 تومن پول فلش دادم چون یارو دیگه با من آشنا شده بود و گفت دفعه بعد دوباره 500 تومن کمتر میگیره و همینطور تصاعدی کمتر میشه که من خوشم نیومد.
و همه اینها برای نصب یه پچ ساده بود
از تجربیات بنده این نکات بسیار مهم نتیجه گیری میشه:
1.به هیچ وجه کلید فلش(Flash)را به عنوان اولین کلید انتخابی ،انتخاب نکنید.!!!!(خیلی خطرناکه حسن...!!!)
2.قبل از هر کار یک لوگ از گوشی تهیه کنین!!!!(تا اطلاعات فریمویر و سریال و از این حرفا رو به طور اطفاقی از دست ندین چون ممکنه به کارتون بیاد!!!)
3.بعد از گرفتن لوگ از گوشی حتما حتما یهBackup از GDFS تهیه کنین، که در صورت بروز مشکل ازش استفاده کنین.(اینو جدی بگیرین...!)
4.گوشیتونو حتما قبل از فلش شارژ کنین!!!(تا مثل من نشین که دیگه نشه کاری کرد و ندونین چیکار کنین...!)
البته این رو هم اضافه کنم که من بعد از سه روز سرچ در مورد فلش گوشی و خواندن مطالب زیاد دست به فلش گوشی زدم ،اما بازم این اتفاقات برام افتاد.
پس سعی کنین اول اطلاعات کافی و فایل های کافی رو دانلود کنین و بعد دست به فلش بزنین.
با تشکر از همه دوستان.
اگه مفید بود یه ایمل برام بفرستید تا خوشحال بشم که تونستم یه کمکی کرده باشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.ehsan.bikas21169@gmail.com

Bookmarks